Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στην Ελλάδα δεν θα γίνει..



"Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στην Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει" ξεκαθάρισε ο Αλ. Τσίπρας, μιλώντας απόψε σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κέρκυρα. "Και αν ακόμη κάνουν πλειστηριασμούς εκτός Ελλάδας δεν θα τους αφήσουμε να πάρουν τα σπίτια των ανθρώπων, θα μας βρουν μπροστά τους" συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.




Ο Αλ. Τσίπρας χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα "λογιστή των πιστωτών" και τον Β. Σόιμπλε "διευθύνοντα σύμβουλο" και σχολιάζοντας την επίσκεψη του Γκ. Άσμουσεν της ΕΚΤ, παρατήρησε ότι η ΕΚΤ μόλις την προηγούμενη μέρα είχε εξοφληθεί στο ακέραιο για ομόλογο, το οποίο είχε αγοράσει με μεγάλη έκπτωση σε σχέση με την ονομαστική του αξία κερδίζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια. "Με αυτά τα χρήματα, είπε ο Αλ. Τσίπρας, εμείς θα σιτίζαμε άνεργους, θα στηρίζαμε νοσοκομεία και σχολεία, θα χρηματοδοτούσαμε δωρεάν εισιτήριο για τους άνεργους στα λεωφορεία, αντί να βάζουμε τους εισπράκτορες να κυνηγάνε τα παιδιά που πηδάνε από τα παράθυρα και σκοτώνονται, θα δίναμε βοήθεια στο πονεμένο λαό μας".


Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στις αιτιάσεις της κυβέρνησης ότι απειλεί τους επενδυτές σημείωσε με έμφαση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απειλεί τους επενδυτές "αλλά απειλεί τα λαμόγια, που διαχειρίζονται τη δημόσια περιουσία, σαν να είναι τσιφλίκι των παπούδων τους και τους λέμε ότι θα λογοδοτήσουν. Τους επενδυτές απλά τους ενημερώνουμε ότι θα χάσουν αν τζογάρουν στο ξεπούλημα της Ελλάδας".

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι την κυβέρνηση δεν θα τη ρίξουν οι βουλευτές της, αλλά η εξέγερση του λαού και ότι το μόνο success story, που μπορεί να υπάρξει για την Ελλάδα, είναι η ανατροπή του Μνημονίου, οι εκλογές και η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: