Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ...

Γράμμα και γραφή:


Οι ψηφοφόροι περιφρόνησαν τις εκκλήσεις συμπαράστασης στον Φύρερ


Χθες, για πρώτη φορά, μετά την έναρξη του ελληνικού εμφυλίου, ο ηγέτης, και ηγετικά στελέχη ενός κόμματος συλλαμβάνονται, και οδηγούνται με χειροπέδες στα δικαστήρια. Δικαίως για μένα, ένα ολόκληρο κόμμα του 7%, που οι δημοσκοπήσεις το έφερναν στο 15%, οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη. Η Χρυσή Αυγή, μέσω του Παππά που διέφευγε της σύλληψης, καλεί τον "λαό" της να κατακλύσει την ΓΑΔΑ, ως πράξη διαμαρτυρίας. 


Η ώρα πέρναγε, πέρναγε, οι συγκεντρωμένοι δεν έφθασαν μετά από αρκετή ώρα πάνω από 300 άτομα. Αν και άτομα, του κάθε στενού κομματικού τοπικού πυρήνα, έφυγαν από όλη την Ελλάδα για την Αθήνα, η μαζικότητα ήταν απαγοητευτική. Δεν άρμοζε, ούτε σε κόμμα του 2%! 

Η ίδια εικόνα, διάβαζα και στην Πάτρα, όπου τοπικά στελέχη, "παραπονιόντουσαν" σε δημοσιογράφο ότι για φαγητό έρχεται πολύς κόσμος που είναι δωρεάν, αλλά και πριν τις διώξεις, σε συγκέντρωση του κόμματος, πάνω από 100 άτομα δεν ερχόντουσαν. Και εδώ είναι η ουσία....

Ο κόσμος της Χρυσής Αυγής, δεν εξαφανίστηκε χθες. Σε εκδηλώσεις του κόμματος, πέραν του δωρεάν φαγητού, δεν ήταν ποτέ εκεί. Απλά ψήφιζαν, και κυριότερα τρέλεναν τους δημοσκόπους λέγοντας ότι έχουν σκοπό να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. 

Θα πει κάποιος, είναι λίγο που πήρε το 7% των ψήφων έστω;; Όχι απαντάω, δεν είναι λίγο. Είναι πολλοί, και αποτελεί από μόνο του, ακραίο φαινόμενο εκδήλωσης εκφασισμού μέρους της κοινωνίας. 

Όμως πιστοί, τυφλοί οπαδοί, της Χρυσής Αυγής σίγουρα δεν είναι! Δεν έχουμε και 500.000 μαχαιροβγάλτες στην Ελλάδα,, κιόλας! Αυτός ο κόσμος, είναι απλά σε ένα προχωρημένο στάδιο, από ότι πάρα πολλοί Έλληνες. Απλά έκαναν το μεγάλο βήμα, να εμπιστευθούν, να ανεχθούν μαχαιροβγάλτες. Δεν ξέρω πως, αλλά αυτός ο κόσμος πρέπει να "σωθεί". να προσπαθήσουμε κάπως να "σωθεί". 

Δεν είμαι σίγουρος βέβαια, ότι αυτός ο κόσμος έχει την διάθεση να ακούσει εμάς, τους αντιφασίστες. 

Αλλά, είναι σίγουρο, ότι ο "Πρίγκιπας Φύρερ", είναι πρίγκιπας χωρίς βασίλειο, και χωρίς υπηκόους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: