Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


 Εννέα σελίδες των ήδη γνωστών ανδραγαθημάτων της..


Απορία: Γιατί δεν τους συλλάμβαναν από το πρώτο αλλά τα ανέσυραν όλα αναδρομικά μόλις απείλησε με την παραίτηση των βουλευτών και εκλογές ο Μιχαλολιάκος;



Εννέα σελίδα είναι το πόρισμα του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Πάγου Χαράλαμπου με βάση το οποίο εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης του Νίκου Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Στο πόρισμα περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος λειτουργίας, η δομή και η ιεραρχία της οργάνωσης η οποία χαρακτηρίζεται ως εγκληματική.

 



Οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του αρχηγού της οργάνωσης και των στελεχών της θα διαβιβαστούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος θα ασκήσει σε βάρος τους ποινική δίωξη και μετά η υπόθεση θα ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή. Οι κατηγορούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολογηθούν μέσα σε πέντε ημέρες όμως μέχρι τότε θα κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στο μεταξύ δεν έχει αποκλιστεί ακόμη το ενδεχόμενο να συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών της Αθήνας, έτσι ώστε η ανάκριση να διενεργηθεί από εφέτη ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: