Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


 Αποκαρδιωτική η συμμετοχή του λαού που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Χρυσαυγιτών


 Σαν άτακτο ασκέρι.. Πότε διαπληκτίζονταν μεταξύ τους και πότε με τους δημοσιογράφους



Ένταση επικράτησε μεταξύ δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής έξω από τη ΓΑΔΑ με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή Ματθαιόπουλου μπροστά σε δημοσιογράφους.Ο βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος απαντούσε σε δημοσιογράφο βρετανικού δικτύου στα αγγλικά, κάτι που φαίνεται να εκνεύρισε τον βουλευτή Αχαΐας, Μιχάλη Αρβανίτη ο οποίος είπε στον δημοσιογράφο «you must learn greek» (πρέπει να μάθεις ελληνικά).
  Ακολούθησε παρατήρηση από Έλληνα δημοσιογράφο που εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον Μ. Αρβανίτη που φαινόταν «εκτός εαυτού». Ο προσωρινός εκπρόσωπος της Χ.Α. Α. Ματθαιόπουλος προσπάθησε να απομακρύνει τον Αρβανίτη με αποτέλεσμα να τσακωθούν μπροστά στις κάμερες.
  «Σταμάτα να μιλάς» είπε ο Α. Ματθαιόπουλος στον Μιχάλη Αρβανίτη και τότε εκείνος του απάντησε:
  «Θα μου πεις εμένα να μην μιλάω; Ποιός είσαι εσύ;»
  Ο βουλευτής Koρινθίας Ευστάθιος Μπούκουρας προσπάθησε να απομακρύνει τις κάμερες. Τελικά παρενέβησαν και άλλοι βουλευτές της ΧΑ και απομάκρυναν τον κ. Αρβανίτη







 Στο μεταξύ επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μπούκουρα δέχτηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του Αθηναϊκού Πρακτορείου.

Το περιστατικό έγινε έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κατά τη διάρκεια δηλώσεων του βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλου για τις συλλήψεις βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Λίγη ώρα αργότερα μπροστά στις κάμερες τσακώθηκαν μεταξύ τους οι βουλευτές Μιχάλης Αρβανίτης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: