Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ... RHODOS...

Γράμμα και γραφή:

Αγαπητέ Κλύδωνα

Με αιφνιδίασες μπορώ να πω θετικά, για το γεγονος πως ανάρτησες κάτι όχι και τόσο σπουδαίο εκ πρώτης όψεως (το ελληνικό σουβλάκι σε επαρχιακή πόλη της Ολλανδίας) και για τις πολυπληθείς αναγνώσεις που είχε δηλώνοντάς μου ότι ο κόσμος εχει δίψα να διαβάσει κάτι το διαφορετικό.. 

Προσωπικά πιστεύω  ότι έχει να κάνει με την αίσθηση ότι υπάρχουν παντού Έλληνες που με κάθε τρόπο μεταφέρουν τις αγαπημένες  συνήθειες τους εκτός συνόρων. Κάτι σαν μια ζεστή φωλιά σε έναν κρύο τόπο..

Με την ευκαιρία ήθελα να τονίσω το θέμα της μετανάστευσης δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων προς άλλες χώρες αφού στον τόπο τους χάθηκε η ελπίδα της ζωής,.. Αυτό για όσους ακούνε την λέξη και βγάζουν σπυριά…

Δεν έχουν σκεφτεί όμως ότι μ’ αυτή την αντίληψη κατά των μεταναστών  θα έπρεπε να επιστρέψουν στην Ελλάδα αμέτρητες  καραβιές Ελλήνων…

 
Σου στέλνω μια ακόμη φωτο ενός ρεστοράν,  στην ίδια πόλη γεγονός που ενθουσίασε,  με ντεκόρ μοναστηριακού τύπου και εικόνες στους τοίχους , το μενού αντίστοιχο του ύφους  του μαγαζιού και το όνομα αυτού RHODOS.. 
Ελ. Αγαθ.

(προς θεού αγαπητή αναγνώστρια όχι ονόματα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος κάποιος ελληναράς να του κάνει μήνυση του ανθρώπου για ονοματοκλοπή εθνικής περιουσίας.. Το ότι τον λεηλατούν οι τοκογλύφοι ψυχρά στον ίδιο του τον τόπο και τον αφανίζουν μάλλον τον αφήνει παγερά αδιάφορο.. Πάντως σε ευχαριστούμε και εκ μέρους των αναγνωστών μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: