Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΩΣ DEALER ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΑΡΧΩΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Φνηνότεροι οι ιδιώτες από το δημόσιο!!


         
Που; Στο μυαλό ή στην τσέπη.........


Γεωργιάδης παραληρών: Είμαστε σε πόλεμο .. Βεβαίως ναι.. Μόνο που ο πόλεμος είναι ταξικός και εχθρός του λαού είναι το 5% του πληθυσμού που εσύ εκπροσωπείς


video
Επιτέλους ο πολιτικός παλιάτσος και υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε δημόσια για ποιο λόγο εκπροσωπεί τον ιδιωτικό τομέα, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει προ μηνών.

Όπως είπε ο υπουργός μιλώντας στο Mega, «σύμφωνα με τις μελέτες των οικονομικών της υγείας τα δημόσια συστήματα μάς κοστίζουν περισσότερο απ’ ότι τα ιδιωτικά».

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο των εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό», Ηλία Σιώρα, ο οποίος υποστήριξε ότι η καθυστέρηση της προμήθειας νέου αξονικού τομογράφου αναγκάζει το νοσοκομείο να νοικιάζει μηχανήματα ιδιωτών, ο υπουργός Υγείας απάντησε ότι «δεν θα κλείσουμε και τους ιδιώτες», ενώ για άλλη μια φορά ζήτησε… πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων:



«Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος είναι κομμουνιστής», είπε.

Αυτό το άχρηστο και αμόρφωτο θρασίμι βρήκε το κουράγιο να υψώσει το ανύπαρκτο ανάστημά του και να ειρωνευτεί γιατρό του Ευαγγελισμού και μέλος του σωματείου, ο οποίος είπε ότι οι γιατροί είναι δύσκολο να κάνουν απεργία γιατί έχουν εξαθλιωθεί οικονομικά:

«Ε όχι, οι επαναστάτες δε σκέφτονται τα λεφτά», είπε το πολιτικό ρεμάλι.

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων είπε πως «πρέπει αντί να γκρινιάζουμε όλη μέρα και να κάνουμε ο ένας απεργίες στον άλλον να δουλέψουμε λίγο παραπάνω να πάει η πατρίδα μπροστά», δήλωση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Σιώρα:

«Είμαστε εκπρόσωποι των γιατρών, εφημερεύουμε. Χθες έβαλα δεκαπέντε περιστατικά μέσα και έχω 5-6 ράντζα. Μη μου λέτε να πάμε να δουλέψουμε, να ‘ρθείτε να κάνουμε ανάνηψη στο διάδρομο. 26 χρονια μέσα στα επείγοντα θα μου πείτε εσείς να πάμε να δουλέψουμε. Και το ότι είμαι κομμουνιστής είναι τιμή μου και καμάρι μου».

Σε όλα αυτά ο Άδωνις απάντησε ότι «δεν υπάρχει ένας που να καλοπερνάει στη χώρα».

Πάντως, αν θέλει, μπορούμε να του υποδείξουμε αρκετούς...


Δεν υπάρχουν σχόλια: