Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ΑΥΤΟ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ"..


Αραία αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα, 

είναι αυτή την ώρα η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα που ως εκ τούτου παραμένει κλειστό. 

Περίπου πεντακόσια μέλη και οπαδοί των νεοναζιστών μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν την πίστη τους στους φερόμενους ως δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και του μετανάστη στα Πετράλωνα οι οποίοι παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού.. 


Ανεξαρτήτως της χυδαίας μειοψηφίας που τους παρακολουθεί είναι πράγματι το άκρον άωτον του θράσους ή του πολιτικού κυνισμού να βγαίνεις δημοσίως και να υπερασπίζεσαι φονιάδες και πολιτικούς απογόνους των μαυραγοριτών που συντάχθηκαν με το Ράϊχ κατά των Ελλήνων.. 

Όμως μην εκπλήτεστεστε. Λίγοι ήταν.. Γιατί οι κεφαλές αυτών που κινούν τις επί του Συντάγματος μαριονέτες για ευνόητους λόγους δεν ήταν εκεί.. Αν ήταν και καλούσαν γενικό προσκλητήριο θα κάλυπταν όσο το έξη επί τοις εκατό του πληθυσμού. 

Αυτό ήταν πάντα το ποσοστό τους. 

Από την μεταπολιτευτική ΕΠΕΝ ως τον Καρατζαφέρη. 

Δεδομένων των συνθηκών εξαθλίωσης του λαού έλαβαν κάτι περισσότερο από το λούμπεν προλεταριάτο. 

Και θυμηθείτε με. Όπως κάποτε έδιναν στον Συνασπισμό οι δημοσκοπήσεις 20% και κάποια από τα στελέχη του έκαναν πάρτυ στην Μύκονο, για να καταλήξει στην διαχρονική αγωνία της εισόδου του στην βουλή, έτσι και τώρα που δίνουν 10% στους φασίστες παραμυθιάζουν τον κόσμο. 

Οι μαυραγορίτες οι νταβάδες οι μαστρωποί και όλα όσα φωτογραφίζει ο ποινικός κώδικας ήταν, είναι και -όσο κρατά ο καπιταλισμός-θα είναι μια χυδαία μειοψηφία του λαού.Οταν θα γίνουν εθνικές εκλογές ο καθείς θα πάει στον παγκο του..  Θυμηθείτε με.

Δεν υπάρχουν σχόλια: