Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΘΦΕΙ


Εννεοί οι Έλληνες εμπρός στον κοινωνικό λυμεώνα..



Άνδρας αυτοκτόνησε το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 56χρονο επιχειρηματία, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με όπλο μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Γεωργίου Χαραλάμπους 5.

Νωρίτερα, το μεσημέρι, αστυνομικοί είχαν φτάσει στο σπίτι του, προκειμένου, όπως έγινε γνωστό, να τον συλλάβουν, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες. Ο 56χρονος εκτιμάται ότι αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών και ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του, απειλώντας να αυτοκτονήσει.



Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές. Στην περιοχή έσπευσαν ειδικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ, πυροσβέστες και σταθμός του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, απλώθηκε προστατευτικό στρώμα μπροστά από το σπίτι του, σε περίπτωση που εκείνος αποφάσιζε να πέσει από το μπαλκόνι.

Τελικά στις 15:15 ακούστηκε ένας κρότος από το διαμέρισμα και λίγο αργότερα εισέβαλαν στο εσωτερικό του άνδρες των ΕΚΑΜ οι οποίοι εντόπισαν νεκρό τον 56χρονο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

είχε σε βάρος του κατηγορίες για απάτες γράφεις κλύδωνα.. Ε, και.. Αν είναι αλήθεια δίκασε ο ίδιος την υπόθεσή του και αυτοκαταδικάστηκε στην αυστηρότερη των ποινών, σε θάνατο, όταν πολιτειακά έχει καταργηθεί η θανατική καταδίκη.. Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι είχε συναισθήματα και συνείδηση και κυρίως ότι ουδείς γνωρίζει κάτω απο ποιες συνθήκες εξαναγκάστηκε να εξαπατήσει.. Η αλητεία που κυβερνά σπρώχνει τον κόσμο στα άκρα για την επιβίωσή του.. Γιατί μην μου πείτε πως εμπρός στο γάλα του παιδιού του κάποιος δεν θα σκότωνε..