Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΣΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ,


..διερωτάται αν είναι βαρύ το φορτίο!!! Ω,  ναι Βύρωνά μου αν το συσχετίσει κάποιος με την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι σου!!!




Δεν είναι μόνον η κοινωνία που εξ αιτίας της καθεστωτικής εξαθλίωσης βιώνει σε μια πλήρη παράνοια.. Είναι και οι πολιτικοί στην χώρα αυτή που εξακολουθούν να ζουν τον ή στον μύθο τους.. 

Μας προκύπτει έτσι και ο Βύρωνας, ο Πολύδωρας, ως θεμελιωτής νέου κόμματος αμμέσως μετά την διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία. 

Και μα την πίστη μου για όσους το διάβασαν μόλις χθες και στο άρθρο μου για την ΕΟΚΙΚΗ ΜΑΦΙΑ αναφερόμουν επί λέξει πως το ευρωμπορντέλο δεν θα διστάσει να τεμαχίσει σε μυριάδες κομμάτια το πολιτικό σκηνικό προκειμένου να υπάρξουν αναρίθμητοι αριθμητές επί του ίδιου όμως παρανομαστή. 

Την πολιτική των αναδριαρθρώσεων του Ευρωμπορντέλου..


 Στην λογική αυτή και ο Πολύδωρ ο ποιητής (καλά τα λέω Βύρωνα;) καλεί όλες "τις πατριωτικές δυναμεις που υπάρχουν παντού και όχι μόνον στην Νέα Δημοκρατία" να συνασπιστούν για να πολεμήσουν την "κακιά κυβέρνηση"!!

 Νάτο πάλι το παραμύθι της Ελλάδας και της εθνικής συνεννόησης μέσα στην μέση μιας κοινωνικής ερήμου.. 

Δηλαδή καλούμαι εγώ όχι μόνον να διασώσω αλλά αυξήσω τον πλούτο των πεντακοσίων οικογενειών που εξακολουθούν να υπερπλουτίζουν στα χρόνια της κρίσης.. 

Κι αυτό γιατί όπως λέει ο Βύρων "η καινούρια του άσκηση είναι να επιλύσει το πως θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες που έχουν επενδυθεί πάνω του και διερωτάται αν θα μπορέσει γιατί το φορτίο είναι βαρύ!!" 

Ω ναι Βύρωνά μου αν δεδομένης της ρητορικής σου που ξαφνικά ανακαλύπτει πως το καθεστώς το οποίο πιστά υπηρέτησες είναι εισπράκτορες και κοράκια της Ευρώπης, το συσχετίσει κάποιος με την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι σου ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: