Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ



Ευγένιος Ανδρικόπουλος



Βαθαίνει εξακολουθητικά η μαύρη τρύπα που σκάβουν τα διεθνή ιερατεία των τοκογλύφων περιμετρικά προς το παρόν – ανάμεσα στα πόδια αύριο - του Ελληνικού λαού. Πλείστα όσα θεωρούσαμε σταθερές ως χθες, ανατρέπονται βίαια σήμερα, για ν’ αναδυθούν στην επιφάνεια κράτη θεσμικές σκιές, με πολιτικά πρόσωπα μαριονέτες να τα διοικούν. 

Ιράκ, Συρία, Λιβύη, Αφγανιστάν, Κόσσοβο, Βοσνία, Σκόπια, Ουκρανία, Κουρδιστάν, Τσεχία , Αίγυπτος..  Το αδιανόητο κατέστη κανόνας και το αυτονόητο εκτροπή. Σαν να περίμενε η ιστορία να εκδικηθεί την επανάσταση των ονειροπαρμένων μπολσεβίκων του 17 που συνέστησαν το πρώτο λαϊκό δίκαιο. 


Ξεκίνησαν άπαντα με την παλινόρθωση του καπιταλισμού στην μητρόπολη της Σοβιετίας για να εξαπλωθούν από τους κατά τόπους προθύμους ως μαύρη λαδιά σε όλο τον πλανήτη.. Κυρίως εκεί όπου ο φυσικός πλούτος θα εξασφάλιζε στην παγκόσμια ολιγαρχία την διαιώνιση της κυριαρχίας τους επί των λαών της περιοχής. Ανατριχιάζω στην σκέψη ποιο μπορεί να είναι το επόμενο θύμα τους επειδή κινώντας πανοραμικά τον πολιτικό μου φακό στην ευρύτερη περιοχή μας, εμφανίζεται μια και μόνη χώρα. Η Γραικυλία. 

Με τελευταίο αλλά όχι και έσχατο παράδειγμα την Ουκρανία τα εδάφη της οποίας οι Εοκικοί λύκοι επιθυμούν διακαώς να ελέγξουν για την μεταφορά ενέργειας στις βιομηχανίες τους, αλλά και την εξαγωγή προϊόντων στις χώρες της Ευρασίας, η μόνη εκκρεμότητα που τους απομένει να διευθετήσουν είναι η νοτιοανατολική Μεσόγειος, με ακρογωνιαίο λίθο τους ένα κατά τον Ελύτη χρυσοκίτρινο φύλλο ριγμένο στην θάλασσα. Την Κύπρο που από κοινού με το Καστελόριζο ολοκληρώνει τα ασύνορα σύνορα του πλούτου τους. Μόνο που αν θυμάστε κατά την δήθεν διαψευσθείσα δήλωση  Κίσσιγκερ, για να εξασφαλιστεί η επιτυχία του εγχειρήματος αυτού, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η καταστροφή της ομοιογένειας του Ελληνικού πληθυσμού, αλλά και η κοινωνική του συνοχή. 

Κάτι που ξεκίνησε δυο δεκαετίες τώρα με την βελούδινη αρχικά μετατροπή ενός κράτους θεσμών σε κράτος ΜΚΟ και ολοκληρώνεται σήμερα με την στράτευση των κανιβαλικών ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, εντός της οποίας εμφανίζεται η εξής ανίερη κατά πολλούς, συμβατή κατά τους στόχους τους όμως, σύμπραξη: 

Οι αφανείς υποβολείς της να ανήκουν στην ελίτ του πλούτου με τους εμφανείς να επιστρατεύονται από το λούμπεν προλεταριάτο. Τον υπόκοσμο. Τον ίδιο υπόκοσμο που περιμάζεψαν τόσο ο Φράνκο όσο και ο Σαλαζάρ και ο εγχώριος Παπαδόπουλος για να καταστείλουν τα λαϊκά κινήματα της διεκδίκησης ενός δίκαιου κόσμου. Αυτά που κατά τον Μπρετόν απαντούσαν σε όλα τα ερωτήματα προτάσσοντας τον άνθρωπο..

Μονοδρομικά επομένως και δεδομένης της πνιγηρής πολιτικά, κοινωνικά και κυρίως οικονομικά κατάστασης που έχουν προκαλέσει, η σπλήνα της Ελλάδας κάποια στιγμή θα ανοίξει για να τρέξει το αίμα πολύ. 

Κι εδώ είναι ο Γολγοθάς αλλά και η Ανάσταση της Αριστεράς στο σύνολό της. Από τα παιδιά με τα πρησμένα εξ αιτίας των χημικών μάτια που το καθεστώς βάφτισε αλήτες – μπαχαλάκηδες, ως εκείνη που μπήκε μαζί με τα ουδέτερα άσπρα στο συστημικό πλυντήριο, για να ξεθωριάσει το κόκκινο και να καταλήξει στο ροζ. 

Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που στη βάση των λαϊκών δικαίων μπορεί να καθοδηγήσει με ασφάλεια τον Ελληνικό λαό στο μέλλον.. Διαφορετικά οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μιλούν για την χώρα με όρους του παρελθόντος…

Δεν υπάρχουν σχόλια: