Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Μια στιγμή από το παρόν του ναζιστικού μέλλοντος  της Ουκρανίας


 Σούζα ο τρομοκρατημένος εισαγγελέας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο γνωστός ακροδεξιός ηγέτης Αλεξάντρ Μουζίτσκο, ο οποίος ανήκει στον ακροδεξιό και νεοναζιστικό σχηματισμό «Δεξιός τομέας» επιτέθηκε με βρισιές και σφαλιάρες σε τοπικό εισαγγελέα, ενώ σχεδόν τον έπνιξε σφίγγοντας τον κόμπο της γραβάτας του.
Ο Μουζίτσκο, γνωστός για τις αντισημιτικές θέσεις του και για τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Τσετσενίας με την πλευρά των ανταρτών, μπήκε στο εισαγγελικό γραφείο για να ζητήσει το λόγο επειδή, κατά την άποψη του, η έρευνα για μια δολοφονία καθυστερεί.
Στην προσπάθεια του εισαγγελέα να του εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα ο Μουζίτσκο απαντά με βρισιές, όπως «βγάλε το σκασμό γαμ…..νε σκύλε! Ο γαμ…μένος χρόνος σου έχει τελειώσει!».


Εκτός αυτού αρπάζει τον εισαγγελέα από τη γραβάτα και τον σφίγγει, ενώ σε μια ακόμη προσπάθεια του δικαστικού λειτουργού να του εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση τον χαστουκίζει δυνατά.
«Αν νομίζετε ότι είμαι καλός επειδή ήρθα χωρίς το όπλο μου, έχετε λάθος», ουρλιάζει ο ακροδεξιός ηγέτης του «Δεξιού Τομέα». Ο εισαγγελέας εξήγησε αργότερα στους δημοσιογράφους, ότι ο Μουζίτσκο έχει πιθανόν παραπληροφορηθεί αφού ο ύποπτος ως δολοφόνος κρατείται και συγκεντρώνονται στοιχεία για να του αποδοθούν κατηγορίες.
Εγκληματίας στην Τσετσενία
Το Καλάσνικοφ φαίνεται να είναι το καλύτερο επιχείρημα σε έναν διάλογο με τον Aleksandr Muzychko, γνωστό εξτρεμιστή του Δεξιoύ Τομέα και ηγέτη των Euromaidan.
Φανατικός αντιρώσος, έχει συμμετάσχει ως εθελοντής στον πόλεμο στην Αμπχαζία, τη Γεωργία και την Τσετσενία. Το 1994 στην Τσετσενία διοικούσε την ομάδα εθελοντών “Viking” αλλά και ανήκε στην προσωπική φρουρά του Dudayev. Μάλιστα του απένειμαν και τον τίτλο “Ήρωα του Έθνους” για τις υπηρεσίες του.Γνωστός ως Sashko Bilyi, σήμερα καυχιέται ότι έχει κατεδαφίσει πολλά ρωσικά άρματα μάχης και έχει στείλει στον άλλο κόσμο πολλούς Ρώσους στρατιώτες.
Το 2012 εξελέγη βουλευτής της Ουκρανίας. Την περασμένη Τρίτη, αυτός ο πρώην μαχητής, κατέφθασε στο περιφερειακό κοινοβούλιο του Rovno απειλώντας τους βουλευτές με πολυβόλο και μαχαίρια και απαιτώντας έκδοση απόφασης για χορήγηση κατοικιών στις οικογένειες των διαδηλωτών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των βίαιων συγκρούσεων στο Κίεβο.
πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: