Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Είδε και απόειδε ο γνωστός υστερικός τηλεβιβλιοπώλης, που παριστάνει τον υπουργό υγείας, να ρεζιλεύεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης από τη Διεθνή των Κακομαθημένων Παλιόπαιδων της αναρχοαριστεράς, και είπε να τα καλοπιάσει. Πώς; Διαφημίζοντας από την εκπομπή του το πόνημα του ιδεολογικού τους μέντορα, του Μήτσου του Κουφοντίνα της 17 Νοέμβρη.




Κάποιες κακές γλώσσες, βέβαια, ισχυρίζονται ότι πρωταρχικό κριτήριο του Άδωνη για την προβολή αυτού του βιβλίου, στάθηκε η τεράστια εμπορική του επιτυχία. Και ο Άδωνης, ως καλός τηλεπλασιέ βιβλίων και συνεπής νεοφιλελεύθερος, δεν θα άφηνε κάποια ιδεολογικά κωλύματα να διαταράξουν την εύρυθμη λειτουργία της εκδοτικής αγοράς: εφόσον ο Κουφοντίνας πουλάει, τότε το βιβλίο του δεν θα μπορούσε παρά να είναι και το αγαπημένο βιβλίο του Άδωνη.



Όπως άλλωστε συνέβη και στο παρελθόν, όταν ο εν λόγω τηλεπλασιέ δεν είχε πρόβλημα να πουλάει μέσω της εκπομπής του ένα άλλο, κατά τη φρασεολογία του "αγαπημένο του βιβλίο".

Αν πιστέψουμε τα τότε λεγόμενά του ότι προωθούσε το βιβλίο του Πλεύρη παρότι διαφωνούσε ιδεολογικά με το περιεχόμενό του, επειδή η ελεύθερη διακίνηση όλων των ιδεών συμβάλλει στην εμπέδωση της δημοκρατίας, υποθέτουμε ότι το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του "Γεννημένου τη 17 Νοέμβρη".

Εξάλλου όταν διαφημίζεις με τέτοια άνεση το λιβελλογράφημα του υμνητή του Άουσβιτς και των SS, σε έναν Κουφοντίνα θα κολλήσεις; Όχι δα.

Αναμένουμε με αγωνία τις αντιδράσεις του Μουρούτη για αυτή τη σκανδαλώδη διαφήμιση. Εκτός και αν τα γαλάζια στελέχη της Συγγρού συμφωνούν με την επίσημη, πλέον, δια της εκπομπής του Αδώνιδος, ηρωοκατάταξη του "Φαρμακοχέρη" της 17 Νοέμβρη στο πάνθεον των μεγάλων μορφών του ελληνισμού, ανάμεσα στον Λεωνίδα και τον Κολοκοτρώνη.

junglereport

Δεν υπάρχουν σχόλια: