Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΛΕΚΤΙΚΟΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ


Γράμμα και γραφή από την Γενόπ ΔΕΗ

Το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ σχετικά με τις αντεγκλήσεις μεταξύ συνδικαλιστών - συνέδρων στο 36ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας και της Βουλευτού και εκπροσώπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Ραχήλ Μακρή έκανε την εξής δήλωση:


«Υπήρξε ένας φραστικός εκτροχιασμός. Εκφράζουμε τη λύπη μας για τους χαρακτηρισμούς «προδότες και δωσίλογοι» που έκανε η κ.Ρ.Μακρή εναντίον συνδικαλιστικών στελεχών μέσα στο Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ».

Προηγουμένως η κ. Μακρή είχε βάλει φωτιά στο συνέδριο  καταγγέλλοντας από το βήμα του συνεδρίου  ως προδότες και δοσίλογους όσους υποστηρίζουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Δηλαδή το αυτονόητο..


Η ρήση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί χαμός με αντεγκλήσεις συνδικαλιστών μεταξύ τους και κατάσταση γενικότερα έκρυθμη.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο, Α. Αθανασόπουλος διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι το προεδρείο έδωσε το λόγο στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ Μ. Παπαδόπουλο πριν από τον ίδιο.

Ο κ. Παπαδόπουλος προσφέρθηκε να παραχωρήσει τη θέση του, ωστόσο τα πνεύματα είχαν οξυνθεί με την κα Μακρή να καταγγέλλει ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ότι διέλυσαν τη ΔΕΗ και να αποχωρεί από το συνέδριο μετά από αντεγκλήσεις με τους συνδικαλιστές που διαμαρτυρήθηκαν για τους χαρακτηρισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: