Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ..


Κοιμηθείτε ήσυχοι.. Οι ληστές της ζωής μας πιάστηκαν επ' αυτοφόρω.. 


Αντιθέτως με τους ολιγάρχες για τους οποίους η ληστεία κατά του λαού έχει θεσμοθετηθεί από τους πολιτικούς τους τσάτσους.. Κι ως γνωστό ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.. 


Μάνα και γιος εισέπρατταν παράνομα τη σύνταξη νεκρού
Τη σύνταξη του συζύγου και πατέρα, που είχε πεθάνει πριν από περίπου τρία χρόνια, κατηγορούνται ότι εισέπρατταν παράνομα μάνα και γιος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για πλαστογραφία και απάτη. 

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία η 72χρονη και ο 42χρονος γιος της, που είναι κάτοικοι Τρικάλων, φέρονται ότι με πλαστά έγγραφα, που έστελναν κάθε χρόνο σε ασφαλιστικό φορέα του εξωτερικού, εισέπρατταν κανονικά τη σύνταξη, παρά το γεγονός ότι ο πραγματικός δικαιούχος είχε πεθάνει το Σεπτέμβριο του 2011. 


Κατηγορούνται ότι συνολικά απέσπασαν το ποσό των 4.700 ευρώ, το οποίο και καλούνται να επιστρέψουν, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους βρέθηκαν πλαστές σφραγίδες και διάφορα έγγραφα που χρησιμοποιούσαν. 

Αντιθέτως με τους ολιγάρχες για τους οποίους η ληστεία κατά του λαού με την χρήση τ ων πολιτικών τους τσάτσων έχει θεσμοθετηθεί.. Κι ως γνωστό ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό..

Δεν υπάρχουν σχόλια: