Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ο ΧΟΥΝΤΟΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ



Ανθ' ημών Γουλιμής!!


Δεν φταίει όμως αυτός, φταίει το στιγμιαίο που δεν κατέληξε στη στενή..





Τέχνασμα, χαρακτηρίζει την κίνηση της Χαρούλας Αλεξίου να δώσει συναυλία για τις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, ο χουντικός παρηκμασμένος τηλεοπτικός αστέρας και τραγικός σκηνοθέτης Νίκος Μαστοράκης!

Βέβαια, δεν κρύβει και την εμπάθεια του κατά του συνόλου της αριστεράς και ειδικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ, με ειρωνικές αναφορές και φυσικά με τις γνωστές του προβοκάτσιες αφού συσχετίζει δίκαιους κοινωνικούς αγώνες με τις χλιδάτες διεκδικήσεις διασήμων α(η)δών του πολυτελούς «μεροκάματου».

 Όπως θα διαβάσετε, θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο η Αλεξίου προβλήθηκε σε δύσκολους καιρούς, και με εργαλείο τον Σαμαροβενιζελικό κοινωνικό αυτοματισμό, αναφέρεται σε άλλες κατηγορίες ανέργων που ειρωνικά πάντα καλεί άλλους τραγουδιστές να δώσουν συναυλία για αυτούς!



Μα δεν φταίει αυτός, αλλά η "αποχουντοποίηση" της πλάκας που έκανε ο Καραμανλής, αφήνοντας τέτοια κατακάθια να διαπρέπουν στην Ελλάδα.. Και μιλάμε για ένα απ’ αυτά, τον Νίκο Μαστοράκη που "έδωσε" στεγνά εξεγερμένους τραυματίες φοιτητές το 73 από το Πολυτεχνείο στην Χούντα, με αποτέλεσμα να περάσουν τα βασανιστήρια της αρκούδας από τους Χουντικούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: