Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΕΛΑΙΣΤΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΑΞΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ

Ανωνύμου του Έλληνος

Ελάχιστα... εγγυημένα καθρεφτάκια και χάντρες ραγιαδισμού. Αλλάζουν τα χρόνια, όχι η νοοτροπία των κατακτητών και του αποβλακωμένου όχλου της Γκραικυλίας. Θα σου δώσουν, διακονιάρη ηλίθιε, διεφθαρμένε και δια της οθόνης ψεκασμένε, κάπου 200 – 400 ευρώπουλα τον μήνα (ανάλογα αν είσαι μπακούρης ή έχεις παιδιά), που βαρύγδουπα λένε Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. 

«Όπως πετάνε σ’ ένα σκύλο το ψωμί» για να μη γαβγίζει και ενοχλεί τον αφέντη του, έτσι και σε σένα θα ρίχνουν ... λίγα ψίχουλα αποχαύνωσης και υποτέλειας από το λουκούλλειο τραπέζι των κατακτητών της Αποικίας και των ντόπιων προδοτών και γερμανοτσολιάδων.


 Αυτά θα είναι τα αργύρια της ταξικής σου προδοσίας και βλακείας για να μην ξεσηκωθείς, για να μην επαναστατήσεις, όπως κάνουν στην ροή της παγκόσμιας ιστορίας όλοι οι πεινασμένοι.

Μπιρ παρά σε εξαγοράζουν ηλίθιε και διεφθαρμένε όχλε, μόνο με περίπου 900 εκατομμύρια ευρώπουλα το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των τέκνων σου και των εγγονιών σου. Τζάμπα πράμα προκειμένου να έχει μακρόβια ησυχία η ξενόφερτη εξουσία της Γκραικυλίας, για να πίνει το αίμα της χώρας με το μπουρί. 

Δεν θα σου... χαρίζει αυτό το ποσόν, απλώς θα σου συμπληρώνει το βαλάντιο μέχρι να έχει κάθε μήνα το ιλιγγιώδες ποσό των 200 ευρώ του κρετινισμού και του ραγιαδισμού. Αν δεν σου τα δώσει, θα πεινάσεις στην κυριολεξία. 

Ως πότε θα αρμέγεις τις συντάξεις των γέρων σου; Αντί, λοιπόν, να ξεσηκωθείς και να κάψεις απ’ άκρου σ’ άκρο την δόλια Γκραικυλία για να την απελευθερώσεις από την ξένη ακρίδα και επιτέλους να την αναστήσεις, θα ζητιανεύεις γονυπετώς επίδομα δουλείας και εξαθλίωσης. Και πού είσαι; Αλίμονό σου, αν αλληθωρίσεις... Αριστερά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: