Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΒΟΥΛΤΕΨΗ: ΑΦΟΥ Η ΤΡΟΪΚΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ;

 
 Πράγματι. Η Τρόϊκα θα φύγει, η επιτήρηση και οι νόμοι της θα μείνουν απόδειξη της εσαεί λεηλασίας..
 
 
Επιβεβαιώνοντας ότι στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι η κυβερνητική αντιπροσωπεία θα προσέλθει «εξοπλισμένη» με τα αποτελέσματα της πολιτικής που γονάτισε το λαό, διεκδικώντας για λογαριασμό της αστικής τάξης, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στο περιεχόμενο της προχτεσινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, ανέφερε:
 
 «Ο πρωθυπουργός (...) είπε "πρέπει να δουλέψετε σαν ομάδα, να έχετε γνώμονα την κοινή προσπάθεια, να φέρετε ένα καλό αποτέλεσμα για την πατρίδα μας και να θυμάστε πάντα ότι είστε εξοπλισμένοι με θετικά στοιχεία. Τώρα, πάτε περισσότερο εξοπλισμένοι από κάθε άλλη φορά"».

«Οπλο μας είναι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή τα στοιχεία της οικονομίας είναι πάρα πολύ θετικά», υποστήριξε μεταξύ άλλων, εξηγώντας ότι αναφέρεται στα «ματωμένα» πλεονάσματα.

Κρατώντας στον «αφρό» την επικοινωνιακή αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Σοφία Βούλτεψη κατέφυγε σε εξυπνακισμούς, όπως, «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να εξαπατήσει τους πολίτες (...) Λέει δυο αντικρουόμενα πράγματα: Για "κατάργηση των μνημονίων" και για "σταθερή στάση" απέναντι στην τρόικα. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν και τα δύο; Αφού θα έχουν καταργηθεί τα μνημόνια, δεν θα έχει φύγει η τρόικα; Και αφού θα έχει φύγει η τρόικα, πού θα την βρει ο κ. Τσίπρας για να... της κρατήσει σταθερή στάση;»...

Βεβαίως, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η κυβέρνηση κρύβουν απ' τον ελληνικό λαό ότι τα μνημόνια της ΕΕ συνοδεύεται από μια εκατοντάδες συνοδευτικούς νόμους και είναι διαρκείας, όπως και η επιτήρηση της πορείας υλοποίησής τους και αυστηρών ποινών σε περίπτωση έστω και της παραμικρής απόκλισης απ' τους αντιλαϊκούς στόχους που θέτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: