Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ 0 ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΜΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΙΤΙ


 Όταν εντάσσεις τα λυκόρνια στους συνομιλητές σου αγαπητέ Σύριζα να ξέρεις πως κινδυνεύεις να γίνεις το γεύμα τους..

Σαφώς ύποπτη η επίσκεψη, σαφέστερες οι υποψίες κατά της γνησιότητας αλλά και τις προθέσεις που κρύβονται στο email από το Capital..

Μπόλικος κουρνιαχτός σηκώθηκε γύρω από το περιεχόμενο των επαφών που είχαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης και Γ. Μηλιός, με εκπροσώπους χρηματοπιστωτικών κολοσσών, hedge founds κ.α., στο Σίτι του Λονδίνου, τις προηγούμενες μέρες. 


Κουρνιαχτός που κρύβει απ' το λαό το γεγονός από τη μια πως: η ίδια η «ζήτηση» που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στους κύκλους των διεθνών αρπακτικών, επιβεβαιώνει τις πολιτικές καχυποψίες των αριστερών έναντί του,  αλλά και από την άλλη ότι συμπληρώνεται αντιφατικά από τον τρόμο της επαναστατικής διάλυσης των πάντων..

Επειτα από τις πληροφορίες που έφεραν τον Γ. Μηλιό να τους δίνει διαπιστευτήρια με τη σέσουλα, ομολογώντας πως στο εσωτερικό της Ελλάδας λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω προς άγραν ψήφων, η δημοσιοποίηση e-mail στελέχους του επενδυτικού ομίλου «Capital», αντέστρεψε τις κατηγορίες, ενοχοποιώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για θέσεις που αποδιώχνουν τους επενδυτές απ' την Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, ο Τζ. Σπόνερ του «Capital» σε e-mail του υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «θα φέρει το απόλυτο χάος», πως «όλοι όσοι βγήκαν από τη συνάντηση θέλουν να πουλήσουν τα πάντα στην Ελλάδα», ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές «θα δούμε να επαναλαμβάνεται το σενάριο της Κύπρου - μαζική φυγή καταθέσεων, οι επιχειρήσεις να μεταφέρουν ό,τι μπορούν στο εξωτερικό, ενώ θα σημειωθεί και απόλυτος τερματισμός ξένων επενδύσεων» κ.ά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης χαρακτήρισε το e-mail «κατασκευασμένο από κυβερνητικούς και τραπεζικούς κύκλους», υποστηρίζοντας ότι ο συγγραφέας του είχε συναντηθεί πέρυσι στην Αθήνα με τον Αντ. Σαμαρά. 

Ο Γ. Σταθάκης σε δήλωσή του διέψευσε την παρουσία του Τζ. Σπόνερ στα συμπόσια του Λονδίνου και σημείωσε ότι οι «θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πλέον ένα διεθνές ακροατήριο», ενώ απέδωσε την «κακοστημένη διαρροή» στην κυβέρνηση και στην προσπάθειά της να καλύψει το φιάσκο του Παρισιού. Και ο Γ. Μηλιός όμως μίλησε για ξεκάθαρη αλλαγή στη στάση των οικονομικών παραγόντων απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εδώ καιγόμαστε και ο ΣΥΡΙΖΑ λέει απίθανα πράγματα στο City» ήταν το σχόλιο της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: