Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ

Μπαγιάτικη η κινδυνολογία του Σαμαρά..


Μαίνεται ο «πόλεμος» κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε το σχόλιο του Υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη για δηλώσεις του Γιάννη Τόλιου και του Γιάννη Μηλιού.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης δήλωσε ότι «ο κ. Τόλιος χθες και ο κ. Μηλιός σήμερα, αποκάλυψαν αυτό που έκρυβαν μέχρι τώρα, που αποτελεί και δεσμευτική απόφαση του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή, θα διακόψουν την πληρωμή των τόκων και των χρεολυσίων των δανείων.



Αυτό θα σήμαινε την αυτόματη κήρυξη της χώρας μας σε χρεοκοπία και την έξοδό της από το ευρώ, τόνισε ο κ. Σταμάτης και προσέθεσε: «Και το ξέρουν πολύ καλά! Εκεί θέλουν να πάνε την Ελλάδα. Αυτό είναι το πραγματικό τους σχέδιο. Και το ομολογούν οι ίδιοι».

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με μπαγιάτικη κινδυνολογία, η κυβέρνηση δεν μπορεί να καλύψει την καταστροφική της πολιτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας με στόχο την επανεκκίνηση της οικονομίας και τη στήριξη της κοινωνίας. Θα κάνει δηλαδή αυτά που οι μνημονιακοί εγκληματίες δεν μπορούν και δεν θέλουν να κάνουν».

Ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το ίδιο θέμα:

«Μετά τους κ.κ. Τόλιο και Μηλιό που αποκάλυψαν ότι τους δεσμεύει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που προβλέπει τη διακοπή τόκων και χρεολυσίων των δανείων της χώρας, ο κ. Μπαλάφας δήλωσε ότι θα  αποπληρώσουν επιλεκτικά το χρέος σε κάποιες χώρες και δεν θα πληρώσουν την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί ότι θα οδηγήσουν τη χώρα σε χρεοκοπία και έξοδο από την Ευρωζώνη, καθώς και στη διακοπή κάθε διπλωματικής ή οικονομικής σχέσης με τις μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρωζώνης!

Δυστυχώς, ξεκίνησαν να βαράνε το νταούλι, όχι μόνον προς τις αγορές, αλλά και προς τους εταίρους και τους συμμάχους της πατρίδας μας».

O Υπουργός Επικρατείας, απάντησε με τη σειρά του στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εγκληματίες είναι αυτοί που εγκληματούν συνειδητά σε βάρος της Χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: