Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΣΟΚ: Η (ΕΚΛΟΓΙΚΗ) ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ

 Πρόσθετες εσωκομματικές γκρίνιες φαίνεται να προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ η απόφαση του Ευ. Βενιζέλου να παραμείνει στην προεδρία του κόμματος μέχρι το Μάη, καθώς εμφανίζονται στελέχη να ζητούν την αποχώρησή του εδώ και τώρα.

Προχτές σε συνεδρίαση κομματικών οργάνων, όπου έγινε μια πρώτη αποτίμηση του πολύ κακού γι' αυτούς εκλογικού αποτελέσματος, ο Ευ. Βενιζέλος προανήγγειλε τη διεξαγωγή συνεδρίου το Μάη και την παραίτησή του τότε από την προεδρία.


Αντιδρώντας η Φώφη Γεννηματά - ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να διεκδικήσουν την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ενώ ακούγονται κι αυτά των Α. Λοβέρδου και Οδ. Κωνσταντινόπουλου - ζητά εκλογή νέου προέδρου πριν τη διεξαγωγή του συνεδρίου. «Αυτή είναι η διαδικασία που θα εξασφαλίσει την αξιοπρέπεια και τη συλλογικότητα. Να ακολουθήσουμε τις καταστατικές διαδικασίες: πρώτα ηγεσία, μετά συνέδριο», φέρεται να υποστηρίζει.

Ο δε Α. Λοβέρδος, μιλώντας σε ΜΜΕ, δεν απέκλεισε να είναι υποψήφιος, αλλά δείχνοντας να μην βιάζεται χαρακτήρισε την απόφαση για το συνέδριο και την εκλογή νέας ηγεσίας μετά το Πάσχα «απολύτως σωστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: