Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

«Τι άλλο από αστοχία είναι να ακούν οι πολίτες Υπουργό της Κυβέρνησης να δηλώνει υπερήφανος για τις πολιτικές περικοπών και να διεκδικεί την πατρότητα αυτών;»
 
Σκληρή κριτική στην επικοινωνιακή στρατηγική της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές άσκησε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Ο Ιωαννίδης σχολίασε την αδυναμία της ΝΔ να επικοινωνήσει το κυβερνητικό έργο αλλά και τη θετική πτυχή του αναπτυξιακού της σχεδίου, σχολιάζοντας ότι χρησιμοποιήθηκε πολύ περισσότερο απ΄ όσο θα χρειαζόταν η στρατηγική του φόβου. «Από ένα σημείο και μετά αυτό γύρισε εις βάρος μας» είπε. 

Εκεί, όμως, που προκάλεσε αμηχανία ήταν όταν επιτέθηκε με σκληρό τρόπο στον Άδωνι Γεωργιάδη, που μόλις λίγη ώρα πριν είχε ανακοινωθεί, από τον κ. Σαμαρά, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στη νέα Βουλή.

«Τι άλλο από αστοχία είναι να ακούν οι πολίτες Υπουργό της Κυβέρνησης να δηλώνει υπερήφανος για τις πολιτικές περικοπών και να διεκδικεί την πατρότητα αυτών;» αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, σπεύδοντας να καταστήσει ξεκάθαρο ότι αναφερόταν στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Πόσο καλό μας έκαναν οι δημόσιες δηλώσεις στα ΜΜΕ σε ύφος “δε θέλω να μου κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν";» κατέληξε ο κ. Ιωαννίδης, χωρίς πάντως να λάβει απάντηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: