Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Ωστόσο, ούτε η χθεσινή του θολού πολιτικού περιεχομένου ούτε και η σημερινή του ΚΚΕ μπορούν να χαρακτηριστούν ως αντικυβερνητικές..

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, εγκαλεί το ΚΚΕ, για την απόφασή του να διαδηλώσει σήμερα ενάντια στην επέκταση δανειακής σύμβασης και μνημονίου.


Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εγκαλεί το ΚΚΕ γιατί –όπως λέει- αντίθετα με την Αριστερά όλου του πλανήτη, που συμπαραστέκεται στη νέα ελληνική κυβέρνηση, εκείνο κάνει το πρώτο αντικυβερνητικό συλλαλητήριο.


Dim. Papadimoulis @papadimoulis
Η Αριστερά όλου τον πλανήτη, συμπαραστέκεται στην νέα ελληνική κυβέρνηση. Το πρώτο όμως αντικυβερνητικό συλλαλητήριο, γίνεται από το ΚΚΕ...

Το πρώτο αντικυβερνητικό συλλαλητήριο βέβαια, πραγματοποιήθηκε χθες, από δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Ακόμα, ούτε η χθεσινή, ούτε και η συγκέντρωση του ΚΚΕ, μπορούν να χαρακτηριστούν «αντικυβερνητικές».

Αντιτίθενται στην επέκταση της δανειακής σύμβασης, ενώ το ΚΚΕ επιδιώκει να προωθήσει και την πρόταση κατάργησης των μνημονίων που έχει καταθέσει στη Βουλή και είχε υπερψηφιστεί σε επίπεδο επιτροπής το 2012 και από τον ΣΥΡΙΖΑ, που τότε βρισκόταν στην αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: