Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

 Τα άκρα είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι η απουσία από τους αγώνες του Ευρωμπορντέλου

Ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να μείνουν οι ελληνικές ομάδες εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων άφησε ο Σταύρος Κοντονής, αν δεν υπάρξει συμμόρφωση με τις επιταγές της κυβέρνησης για την πάταξη της βίας.


«Δεν θα ολιγωρήσουμε ούτε στιγμή, ούτε θα δεχθούμε απειλές και εκβιασμούς του τύπου, αν επέμβετε θα απαγορευθούν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν στο εξωτερικό. Να απαγορευθούν, δεν μας ενδιαφέρει», δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ κακό και πυροδοτείται δυστυχώς και από ενέργειες εκτός αγωνιστικών χώρων. Είδαμε προχθές, να συμπλέκονται παράγοντες του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου που διοργανώνει το ποδόσφαιρο. Αν οπαδοί βλέπουν αυτή την εικόνα, μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι βάζουν στο μυαλό τους», τόνισε.

Παράλληλα επανέλαβε πως το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν είναι επαρκές για την καταπολέμηση της βίας. «Δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο, η νομοθετική δυνατότητα, να κάνουμε τίποτε άλλο από αυτό που κάναμε. Αυτό που κάναμε ήταν το μέγιστο, για να αντιληφθείτε τι σαθρό νομικό σύστημα είναι αυτό που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν δίνει καμία δυνατότητα στην κυβέρνηση να παρέμβει. Η κυβέρνηση αν δεν νομοθετήσει δεν μπορεί να βοηθήσει», ανέφερε.
 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: