Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ 33ΧΡΟΝΟΥ.. ΔΡΑΣΤΗΣ Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΞΕΔΙΔΕ!!

 Που είναι το τέλος αυτής της κοινωνικής κατηφόρας;

Η εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 33χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στις αρχές του προηγούμενου μήνα έξω από την περίφραξη του νεκροταφείου Αχαρνών, έφερε στο φως τον εφιάλτη που ζούσε εδώ και δύο χρόνια η 24χρονη δράστις. Το θύμα, όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, ήταν ο άνθρωπος που την εξώθησε στην πορνεία και είχε βιάσει εκτός από την ίδια και τις αδελφές της με την πρόθεση να τις εκδίδει.


Η δολοφονία έγινε το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου στο νεκροταφείο Αχαρνών, όπου -όπως ομολόγησε η 24χρονη- της είχε κλείσει ραντεβού.

Προσδοκώντας ότι θα της ζητούσε συγγνώμη για το ότι την εξέδιδε στα δυο χρόνια που είχαν σχέση και για τον βιασμό της ίδιας και των δύο αδελφών της, πήγε στο ραντεβού. Καθώς όμως τον φοβόταν, είχε πάρει μαζί της και ένα μαχαίρι.

Όμως ο 33χρονος, όπως είπε η 24χρονη, όχι μόνο δεν απολογήθηκε, αλλά της είπε ότι είχε κλείσει ακόμη μια ερωτική συνεύρεση με πελάτη, καθώς είχε ανάγκη τα χρήματα. Αρχισαν να λογομαχούν και σύντομα, όπως περιέγραψε, καβγάδισαν.

Ξαφνικά κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και τότε εκείνη έβγαλε το μαχαίρι και τον χτύπησε επανειλημμένα στο στήθος και την κοιλιά.

Στην αποκάλυψη της ταυτότητάς της οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής έφτασαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, από την οποία και προέκυψε ότι το θύμα είχε κάνει μία από τις τελευταίες κλήσεις στην 24χρονη.

Όταν οι αστυνομικοί την εντόπισαν, εκείνη ομολόγησε την πράξη της. Προχθές το βράδυ μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: