Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ, ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ NSA ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 Που το περίεργο.. Η εκτροπή του κανόνος αποτελεί είδηση και όχι ο κανόνας.. Ο πόλεμος στη μητρόπολη του καπιταλισμού είναι καθημερινός και αιματηρός ανεξαρτήτως πεδίου..



Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και δύο τραυματίστηκαν – ένας εκ των οποίων σοβαρά- από πυροβολισμούς έξω από την αμερικανική βάση NSA, της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να σπάσει την κεντρική πύλη της υπηρεσίας ασφαλείας στο Φόρντ Μιντ του Μέριλαντ με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ABC δύο άνδρες μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες επιχείρησαν να εισβάλλουν στην είσοδο της φρουρούμενης πόρτας των κεντρικών υπηρεσιών εθνικής ασφαλείας NSA.

Ένας από τους αξιωματικούς που άνοιξε πυρ τραυματίσθηκε ελαφρά και όπως φαίνεται σκότωσε έναν από τους δύο εισβολείς.Δύο άλλα άτομα τραυματίσθηκαν σοβαρά και πιθανόν να μην επιζήσουν , όπως αναφέρει αξιωματούχος

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο το αυτοκίνητο επιχείρησε να σπάσει την πόρτα ενώ από τις πρώτες εικόνες φαίνονται σε δύο αυτοκίνητα να έχουν προκληθεί ζημιές..

Δεν υπάρχουν σχόλια: