Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

 Μπήκε δίχως βίζα στη χώρα των Εξα(χρ)είων.. 

(σκάστε μαλακισμένα γιατί στη περιοχή που επιβάλλατε τον μπάφο και τον χουλιγκανισμό έχουν δράσει ιδεολόγοι αναρχικοί που ούτε μια τρίχα από τ' αρχίδια τους δεν είστε εσείς..)


Στον Βαρουφάκη (στις θέσεις και τη πολιτική του οποίου αντιτίθεμαι) την έπεσαν καμιά δεκαπενταριά αρχικά νεαροί των Εξα(χρ)είων θεωρώντας ότι παραβίασε τα σύνορα της χώρα τους ως λαθρομετανάστης.. Σύμφωνα με την περιγραφή της συναδέλφου Κατερίνας Ακριβοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με τη γυναίκα του και μια φίλη τους έτρωγαν σε ταβέρνα της οδού Βαλτετσίου, όπου συχνάζουν χρόνια.
Σε αυτή τη φάση τους πέτυχαν οι εις το διηνεκές επαναστατημένοι νεαροί (όχι όλοι οι μισοί από αυτούς όπως γράφουμε χρόνια και όπως κατά καιρούς έχει αποκαλυφθεί από τις συλλήψεις είναι ασφαλίτες και πράκτορες)  και τον ρώτησαν με ύφος μπάτσου τι δουλιά είχαν αυτοί εκεί; Τα πήραν όμως όταν στη συνέχεια ο υπουργός όχι μόνον δεν μάσησε αλλά ψύχραιμα τους οδήγησε εκτός καταστήματος κι έπεσε σύρμα.. Ακαριαία ο αριθμός τους πολλαπλασιάστηκε και τον περίμεναν εκτός.Ψυχραιμότατα ο Βαρουφάκης αφού ολοκλήρωσε το δείπνο με την παρέα του βγήκε έξω για να τους αντιμετωπίσει μόνος αφού ως γνωστό κυκλοφορεί δίχως αστυνομική συνοδεία..

"Τι θέλετε ρε μάγκες να με χτυπήσετε; Κάντε το αλλά ακούστε με πρώτα.." φέρεται από την συνάδελφο και φίλη Κατερίνα να τους είπε. "Εγώ στα Εξάρχεια ζούσα πριν από εσάς και θα εξακολουθώ να έρχομαι γιατί τα αγαπάω" κατέληξε με τους νεαρούς της τζούφιας επανάστασης να έχουν μείνει κάγκελο.. (πως δηλαδή πριν απ' αυτούς τους χουλιγκάνους υπήρχε ζωή στα Εξάρχεια; Αδύνατον.. Α, ρε Ζηρίνη θ' ακούς τα μαλακισμένα και σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο..)

"Εντάξει ρε υπουργέ απάντησαν οι οργισμένες φλέβες, καλά τα λες αλλά θα έρχεσαι εδώ όταν δεν θα είσαι υπουργός"  πρόσθεσε η ομάδα που στο μεταξύ είχε φτάσει τα διακόσια άτομα με τον υπουργό να γελά και να καβαλά τη μηχανή με τη σύζυγό του για να  φύγει.. Τι λέτε ω ρε τζάμπα μάγκες.. Πλακώνετε καμιά πενηνταριά σαν τους Χρυσαυγίτες και απειλείτε έναν άνθρωπο ανεξαρτήτως της ιδιότητάς του και το θεωρείτε αυτό πράξη επαναστατική; Και τι διαφορά έχετε ρε μαλακισμένα από τους φασίστες όταν κατά την ίδια λογική που εσείς θεωρείτε τα εξά(χρ)εια κράτος εν κράτει οι άλλοι θεωρούν την ελλάδα κράτος τους και όποιον εισέλθει δίχως βίζα τα σύνορά σας λαθρομετανάστη;

Λοιπόν άντε και μαζευτείτε επειδή όστις θέλει να εξεγερθεί οργανώντεται στο ταξικό κίνημα και υποτάσσεται στους κανόνες του χώρια που στην περιοχή που εσείς έχετε σήμερα επιβάλλει τον μπάφο και τον χουλιγκανισμό έχουν δράσει ιδεολόγοι αναρχικοί που ούτε σε μια τρίχα από τ' αρχίδια τους δεν είστε εσείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια: