Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

TO INFOGRAPHIC ΤΟΥ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

από το κάδρο λείπει ο εγγονός Μπακογιάννης
Τι απάντησε η Δούρου..



Θυμηδία αλλά και αντιδράσεις έχει προκαλέσει ανάρτηση στο facebook του βουλευτή της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία μέσω ενός infographic περιγράφει με ειρωνικά σχόλια την, κατά την άποψή του, οικογενειοκρατία που κυριαρχεί στην κυβέρνηση.







 Ένα από τα πρόσωπα που περιλαμβάνεται στη «λίστα» Μητσοτάκη έιναι και ο σύντροφος της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου.

Η ίδια απαντώντας μέσω facebook, αναφέρει ότι όλες οι προσλήψεις των μετακλητών υπαλλήλων δημοσιεύονται σε ΦΕΚ και αφήνει αιχμές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρίνει «εξ ιδίων τ' αλλότρια».





Rena DourouRena Dourou
· 14,963 followers
· 1 hr ·
Λυπάμαι που μπαίνω και πάλι στην διαδικασία να εξηγώ αυτά που θεωρώ αυτονόητα για όσους/όσες κατέχουν δημόσιο αξίωμα. Η περιφέρεια Αττικής δεν ανήκει στην Δούρου, δεν έχω βάλει φούξια κουρτίνες στο γραφείο ούτε έχω προσθέσει αυτό που λένε πολλοί "προσωπική πινελιά". Η Περιφέρεια Αττικής ανήκει στον λαό, έτσι οι όποιες αλλαγές, διορισμοί μετακλητών υπαλλήλων, του διευθυντή του γραφείου μου κ.ο.κ δημοσιεύονται σε ΦΕΚ.
Θα περίμενε κανείς από πολιτικούς που θέλουν να θεωρούνται σοβαροί και να έχουν και ηγετικές φιλοδοξίες αν μη τι άλλο να κάνουν τα βασικά, δηλαδή να ψάχνουν. Εκτός κι αν κρίνουν εξ ιδίων τ' αλλότρια.
ΥΓ: Ο Γιάννης Μπενίσης ως ενεργός πολίτης τα τελευταία 40 χρόνια έχει κληθεί πολλές φορές να συμμετέχει από δημόσια θέση και έχει αρνηθεί. Αφού τον θέλουν τοσο πολλοί ίσως πρέπει να το ξανασκεφτεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: