Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ

news259eΑνωνύμου του Έλληνος

Έτρεχαν σαν τρελλοί  οι ροζ δοσίλογοι από συνάντηση σε συνάντηση μέχρι που κατουρήθηκαν ή κατούρησαν το δημοψήφισμα. 

Πίνει πολύωρους καφέδες ο κύριος Τσίπρας με την Frau Hitler και το σκυλολόι της, προφανώς συζητούν ενδελεχώς: Πώς θα την φέρουμε από πίσω μακροχρονίως, κυρίως αποτελεσματικώς σε αυτούς τους χαχόλους ραγιάδες της Γκραικυλίας; Ελάτε να μιλήσουμε; Ο αφέντης με τον δούλο; Πρέπει να είναι ή αφελής, ή ηλίθιος, ή μαλάκας, ή πράκτορας εντεταλμένος από τους ίδιους τους ξένους επιβήτορες. 


 Δεν βγάζουν τα διδάγματα όχι μόνο ο Τσίπρας, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Εφόσον ο ροζ θαλαμοφύλακας εξακολουθεί να κάνει κοζερί με τους (Θ)εσμούς των παγκόσμιων δολοφόνων γιατί δεν αντιδρούν οι άλλοι μέσα στο κυβερνών κόμμα; Θα μου πείτε: Ποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι, εκεί μέσα έχει μαζευτεί το άθλιο, το πιο βρωμερό ΠΑ.ΣΟ.Κ.!

Τί κάνει, όμως, η πανίσχυρη παλιά βάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του 4 - 6%, γιατί αφήνει ανεξέλεγκτο πολιτικά, ιδεολογικά, κομματικά τον Τσίπρα να ταξιδεύει και να διαπραγματεύεται με την Τρόικα; 

Έλα δω παλικάρι μου –έπρεπε να πει –θα συνεδριάσουμε, θα αποφασίσουμε όλοι μαζί τί θα πεις στους Ευρωπαίους τοκογλύφους, αλλιώς θα σε ρίξουμε από την πρωθυπουργία. Μιλώ με τρόπο συνταγματικό, έτσι; Μην παρεξηγηθούμε! Όχι πως με νοιάζει η συνταγματική αστική τάξη, αλλά απέχουμε δυστυχώς εκατομμύρια έτη φωτός από το ταξικό και παλλαϊκό κίνημα, που θα φέρει λαϊκή εξουσία. Είπα την μεγάλη κουβέντα, παλλαϊκό ταξικό μαζικό κίνημα, εκατομμύρια λαού στους δρόμους, προϋπόθεση κάθε ουσιαστικής αλλαγής.

Όπως κα να έχει το θέμα ένα δρόμο μπορεί να διανύσει ο κύριο Τσίπρας, είναι πια μονόδρομος η πορεία. Από την αρχή ήτανε αλλά υπήρχαν πολλές και μεγάλε αυταπάτες, στην περίπτωση, που ο ίδιος δεν ήταν πιστοποιημένος εξ αρχής υπηρέτης-πράκτορας των ξένων αφεντικών: Να μπει στην φωλιά με τις ύαινες και να πει:  

Άντε γ@μηθ@τε κωλοευρωπαίοι Νεοβάρβαροι, δεν σας χρωστάμε τίποτα και κόψτε τον λαιμό μας! Μόνο έτσι θα γράψει ιστορία και ας γαβγίζουν τα σκυλιά του δοσιλογισμού και οι παπαγάλοι των προδοτών, που κατ’ ευφημισμόν αποκαλούνται δημοσιογράφοι, μαζί με τον όχλο (πάνω από 75% μένουμε Ευρώπη) και τις κυράτσες με τα χρυσαφικά, που εσχάτως κάνουν... διαδήλωση στο Σύνταγμα στο διάλειμμα μιας παρτίδας κουμ - καν!

ΑΥΛΑΙΑ!! Έγραψα για αυτό, που δεν θα κάνεις, δεν θα τολμήσεις ηλίθιε, διεφθαρμένε και πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένε όχλε. Το γράφω όχι για σένα, εσύ είσαι χαμένος! Το γράφω για την ιστορία, τρίτος παγκόσμιος που έρχεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: