Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ.. ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ (ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ) ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ)..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Με τον Βαρουφάκη ο ιστότοπος διαφωνεί οριζοντίως και καθέτως και το κάνουμε εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία που μας προσφέρει ο ίδιος. (και σας βεβαιώ πως αρχής γενομένης του λιτού βίου δεν είναι λίγες ).. 

Αυτό συμβαίνει επειδή εμείς πιστεύουμε στην ευημερία του ανθρώπου εν αντιθέσει με αυτόν που ομνύει στην ευημερία των αριθμών.. Μαρξιστές εμείς με τις όποιες μεταξύ μας διαφορές, σε λανθάνουσα κατάσταση Κευνσιανιστής αυτός.. Η επιστήμη για τον άνθρωπο εμείς, η επιστήμη για την επιστήμη αυτός, ωσάν το στομάχι των επιστημόνων όταν αλέθει τη τροφή να την μεταβολίζει σε χρυσό. 


Ας είναι δεν θα τα λύσουμε τώρα εμείς κι από αυτή την ανάρτηση τα μπερδεμένα κι άλυτα εδώ και πολύ καιρό.
(μεταξύ αυτών είναι πως -εξ όσων έχω αντιληφθεί ας με διορθώσει αν κάνω λάθος- θεωρεί την επιστήμη του επιστήμη, ενώ δεν είναι παρά ένα ανθυπομάθημα της κοινωνικής φιλοσοφίας.. Ας ρωτησει τον Γουλφ.. Δεν αναφέρομαι στη λογιστική αλλά στην οικονομία..) 

Από του σημείου όμως αυτού ως το ακραίο θράσος της διαπόμπευσής του από τα άθλια πολιτικά υποκείμενα που μας έχουν εκθεμελιώσει τις ζωές, η απόσταση μετριέται σε έτη φωτός. 

Εξοργίζεσαι με τους πόρους σου να υψώνονται σαν πευκοβελόνες όταν ακούς τον Σαμαρά επί παραδείγματι να τον καλεί στην εξεταστική επιτροπή, επί της οποίας, για τους γνωστούς Συριζαιϊκούς λόγους, δεν έχει εισέτι κληθεί ο ίδιος σε σχέση με την ανθρωποκαταστροφή. (και επί τη ευκαιρία με τον Σαμαρά Αντώνιο στη θέση 417 της λίστας Λαγκάρντ ποια η σχέση αν δεν είναι το τραπεζικό alter ego του;) 

Αν μη τι άλλο δείχνει και έλλειψη πολιτικής ευφυϊας η βίαιη ανάμιξή του εκεί που κρείττον θα ήταν το σιγάν.. Δεν πρόσεξε ότι ο Διόσκουρός του ο Βενιζέλος προώθησε τη Φώφη ή Φωφώ -που έχει ένα πολιτικό εκτόπισμα πωπωπώ πωπωπώ- να εκτεθεί εκστομίζοντας ασύλληπτες μαλακίες, όταν το ένα κορυφαίο πρόσωπο του κόμματός της μετά της κουστωδίας του είναι αιχμάλωτος του σωφρονιστικού συστήματος και μια σειρά από επίσης πρωτεύοντα και δευτερεύοντα στελέχη έχουν διαφύγει του κολασμού, επειδή απλώθηκε πάνω τους η ομπρέλα της αφανούς εγχώριας και διεθνούς εξουσίας; 

Το κοίτα ποιος μιλάει όμως δεν περιορίζεται εδώ.. 

Επεκτείνεται στην Σαβαΐδου (ακόμη Τσίπρα δεν έχει ελεγχθεί;) και από εκεί στους γνωστούς τριτοκλασάτους λακέδες της άρχουσας τάξης όπως είναι το άλλο δίδυμο των Γεωργιάδη και Βορίδη, με τον πρώτο να διακρίνεται για την ουρανομήκη πολιτική βλακεία του τον δε δεύτερο να μην έχει λησμονήσει ούτε προς στιγμή τον τσεκουροφόρο δεύτερο εαυτό του με την εξής διαφορά: Τούτη τη δόση το τσεκούρι που κραδαίνει κατά πάντων είναι οι νόμοι της υποτέλειας, που έχει ως το τελευταίο τους αρθρίδιο ψηφίσει, επιφέροντας μη αναστρέψιμες βλάβες στη ζωή του λαού. 

Για να κλείσουμε το κάδρο των επικριτών Βαρουφάκη με τις ψηφιακές εικόνες των προβεβλημένων προσώπων από τον Ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Σκά(ει) μαλακίες που σπάνε καρύδια. 
Εδώ τα πράγματα είναι σοβαρά. 
Επειδή ουδείς γνωρίζει αν πρόκειται περί καλοκαιρινής επιθεώρησης, πολιτικής κριτικής, οικονομικής ανάλυσης ή τέλος πάντων μιας παρέας χλεχλέδων σε δημοσκόπηση που διεξάγεται στο paradise της Μυκόνου για το ποιος είναι περισσότερος αρσενικός από τον άλλο.. Ω ναι! Αυτό είναι ο ορισμός της τηλεοπτικής παρακμής μετά εκείνον όπως ο λαός τον έχει σοφά διατυπώσει.. 

Σηκώθηκαν τα αγγουράκια να γαμήσουν τον μανάβη.. 

Και ποιο τώρα είναι το χειρότερο!! Αντί να πιάνουμε το πληκτρολόγιο για να ξετινάξουμε τις ονειρώξεις Βαρουφάκη περί αναδιαμόρφωσης του ευρωπαϊκού ιδεώδους, βρισκόμαστε στη άβολη θέση να τον υπερασπιζόμαστε πλησίστια ! 

Γι αυτό Γιάνη με ένα «ν».. Νίψον ανομήματα (χρηματοπιστωτικές αμερικανιές) μη μόναν όψιν (πολιτικό προσωπείο της αριστεράς)..

Δεν υπάρχουν σχόλια: