Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ- ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ..

Ερώτηση της ΝΔ για το εάν έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ο ΚορωνάκηςΑνοίγουν φακέλους σαν Κυπατζήδες και ψάχνουν για λόγους αποπροσανατολισμού λεκέδες μέσα σε αυτούς.. 


Αυτοί που έφεραν τα μνημόνια σφαγής του λαού Αυγένάκη είσαι εσύ και η πολιτική σου συμμορία.. Αυτή είναι η δική σου θητεία η δική σου υπηρεσία στη πατρίδα..


Πολιτικό και ηθικό θέμα για το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κορωνάκη, θέτουν 23 βουλευτές της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι ενώ δεν έχει υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και δεν έχει πάρει πτυχίο, εντούτοις επελέγη να εκπροσωπεί τη χώρα στην διαπραγμάτευση.

Σε ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές της ΝΔ,με επικεφαλής τον Λευτέρη Αυγενάκη,προς τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς αναφέρουν ότι δεν είναι μόνον ο Κώστας Ήσυχος, ο οποίος δεν έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία «ως ομογενής τρίτης γενιάς», αλλά είναι και ο Τάσος Κορωνάκης, ο οποίος επιπλέον διανύει τον 22ο έτος των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στην Σχολή Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων.

Ζητούν να πληροφορηθούν, κατόπιν τούτων, αν ο κ.Κορωνάκης έχει κηρυχθεί ανυπότακτος και με ποια κριτήρια επελέγη ως μέλος της Πολιτικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης, αφού η συγκεκριμένη θέση «απαιτεί περγαμηνές επαγγελματισμού, επιστημονικών γνώσεων και εξειδικευμένης εμπειρίας κι όχι προσωπικών σχέσεων και κομματικών συσχετισμών».

Ακόμη ρωτούν αν έχει λάβει δύο εξάμηνες αναβολές για λόγους υγείας, με τη δεύτερη να έχει λήξει τον Νοέμβριο του 2005, αν έχει δηλώσει ψευδή διεύθυνση από το 2005 και μετά, προκειμένου η Αστυνομία να μην μπορεί να του επιδώσει το Φύλλο Κατάταξης, αν υπάρχει Δελτίο Κατάταξης για τον Στρατιώτη Αναστάσιο Κορωνάκη του Χαρίτωνα σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Ε.Σ. για την 8η Ιουλίου 2015, με την ΕΣΣΟ Δ 2015, αν κατετάγη και υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του ο εν λόγω στρατιώτης, όπως προβλέπεται, αν δε παρουσιάστηκε σε ποιο κέντρο υπηρετεί αυτή τη στιγμή και αν δεν έχει παρουσιαστεί, αν θεωρείται ανυπότακτος για δεύτερη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: