Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΖΩΗ: ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΟΙΦΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ

Κωνσταντοπούλου: Στις εκλογές θα συμπράξω με τη Λαϊκή Ενότητα – Live η συνέντευξη τύπου - Media
 Ο ενθουσιασμός της Μέρκελ για τη διάλυση του Σύριζα δεν κρυβόταν!!


Με την σημείωση ότι «πρώτη φορά που οι δανειστές δεν αντιλέγουν σε μια εκλογική διαδικασία, είτε εκλογική είτε ως δημοψήφισμα» ξεκίνησε την συνέντευξη Τύπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Βουλης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «ακούσαμε την κ. Μερκελ να λέει ότι ο κ. Τσίπρας είναι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης. Ο λόγος της μεταστροφής είναι ότι ο παραιτηθείς πρωθυπουργός ανέλαβε να διαλύσει σε συνεργασία με ένα πρόθυμο επιτελείο, με τις πράξεις και με τις παραλείψεις του, τον ΣΥΡΙΖΑ το μοναδικό εμπόδιο και ανάχωμα στα σχέδια υποδούλωσης και αποικιοποίησης της χώρας».



Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχισε την επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ζητάει λαϊκή εντολή εκ νέου, προκειμένου να συνεχίσει να την παραβιάζει.
Η χώρα οδηγείται σε εκλογές, όχι γιατί η κυβέρνηση παραβίασε την εντολή, αλλά για να συνεχίσει να την παραβιάζει, έχοντας απαλλαγεί από αυτό που αποκαλούν οι δανειστές και ο πρωθυπουργός «βαρίδια και κατάλοιπα», εννοώντας εκείνους που επιμένουν στην εφαρμογή του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ, είπε η απελθούσα Πρόεδρος της Βουλής

Θα συμπράξω ως ανεξάρτητη, ως συνεργαζόμενη με τη Λαϊκή Ενότητα



Στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε την πορεία σύμπραξης και συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζανη:
"Θα συμπράξω ως ανεξάρτητη, ως συνεργαζόμενη με τη Λαϊκή Ενότητα που αποτελεί το πρώτο ανάχωμα σε αυτή την λαίλαπα που εξαπολύθηκε με την προκήρυξη των εκλογών", δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Βουλης, τονίζοντας πως "Θεωρώ υποχρέωση μου να αναλάβω την υποχρέωση που μου αναλογεί".



Στην συνέντευξη παρευρίσκονται στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, όπως ο Δημήτρης Στρατούλης και η Ραχήλ Μακρή καθώς και οι Παναγιώτης Καλφαγιάννης, Νίκος Φωτόπουλος, Μαρία Μπόλαρη, Άννα Ζωηρού και Γιάννης Σταθάς. Παρούσες και η Νάντια Βαλαβάνη αλλά και η Αγλαΐα Κυρίτση.










Δεν υπάρχουν σχόλια: