Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΗΜΕΡΕΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ

 Πολιτική πράξη είναι όλη μας η ζωή αγαπητή από την ανάσα μας που μας φέρνει σε μια σύμβαση με τη φύση ως τον έρωτα που κατάντησε συνθήκη εμπορική..



Πολιτική είναι επίσης αγαπητή κυρία υπουργέ και η διανεμητική πράξη σε χρήμα των κόπων του λαού,  από το υπουργείο πολιτισμού στους καλλιτέχνες, όλους τους μήνες και όλα τα έτη..


  
Μεταξύ των πιο αναπάντεχων ονομάτων που βρέθηκαν στη λίστα αυτών που την Πέμπτη το βράδυ ακούστηκε πως θα απαρτίζουν την υπηρεσιακή κυβέρνηση ήταν η τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Όπως αναφέρει η ίδια, το τηλεφώνημα έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης και δεν υπήρξε καμιά προηγούμενη επαφή που να την έχει υποψιάσει για κάτι τέτοιο. «Ήταν ξαφνικό και δεν το περίμενα. Δεν με είχε πλησιάσει κανείς νωρίτερα και δεν είχε γίνει κάποια επαφή» αναφέρει η κα Πρωτοψάλτη .

Επρόκειτο για μία πρόταση την οποία, όπως δήλωσε, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί, καθώς αισθάνθηκε ιδιαίτερα υπερήφανη που της έγινε πρόταση να συνδράμει εν μέσω μιας τόσο δύσκολης περιόδου.

Όπως ανέφερε και χθες στην τελετή παραλαβής του Υπουργείου, θεωρεί πως ο Τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας και πιστεύει πως και η δική της καριέρα ταυτίζεται σε ένα κομμάτι με αυτό καθώς μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια της μετέφερε την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Δεν κρύβει πάντως πως το άγχος και η αγωνία της από χθες έχουν κορυφωθεί.

Ερωτηθείσα ωστόσο για το αν αυτή θα είναι η αρχή της πολιτικής της καριέρας η κα Πρωτοψάλτη απαντά πως μπορεί να την ενδιαφέρει η πολιτική σαν άνθρωπο και να ασχολείται ανέκαθεν μαζί της, ωστόσο ποτέ δεν είχε σκεφτεί ανάμειξη σε κάτι τέτοιο.

«Το Υπουργείο είναι για αυτές τις 20 μέρες και μόνο και μετά επιστρέφω πλήρως στα τραγούδια και τη μουσική μου που ούτως ή άλλως, δεν εγκαταλείπω» δηλώνει και αρνείται κατηγορηματικά πως πίσω από την αποδοχή της πρότασης μπορεί να κρύβονται οι προθέσεις της να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: