Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ..

Εντάξει να ήταν η ζήλια ψώρα θα γέμιζε όλη χώρα.. Είναι το μόνο σχόλιο που μου ήρθε στο μυαλό για ένα θέμα το οποίο έχει κάνει εντύπωση στους πάντες και που αναρτούμε στον ιστότοπο αν και εκ πρώτης όψεως δείχνει μη πολιτικό.. 

Κατά το Ποντίκι που δημοσιεύει την είδηση η εν ονόματι Gemma Wale Βρετανίδα κυρία  23 ετών της  παραπλεύρως φωτογραφίας, καταδικάστηκε σε δυο εβδομάδων φυλάκιση και 150 λιρών πρόστιμο επειδή κατά τη διάρκεια του σεξ την άκουγε όλο το Λονδίνο και όχι μόνον ο δρόμος της γειτονιάς της..


Κι ως εδώ πάει καλά επειδή αφού γνώριζε την ερεθιστική για να είμαστε ειλικρινείς ιδιαιτερότητά της ας ηχομόνωνε το σπίτι της να τελείωνε.. Αυτό που μας έκανε όμως εντύπωση είναι πως οι γείτονες που την έσυραν στα δικαστήρια άλλο πρόβλημα δεν είχαν; Είχαν λύσει τα της διαβίωσης εργασίας παιδείας και υγείας τους και τους πείραξε μια γυναικεία κραυγή ερωτικού παροξυσμού που έσπαγε τα τζάμια της ανίας τους; 

Δεν νομίζω.. Το ότι δεν την απολάμβαναν είναι το πρόβλημα και όχι αυτή καθ' εαυτή η κραυγή. Και δεν την απολάμβαναν είτε με δική τους ή με του συντρόφου τους την αδυναμία ή ευθύνη.. Και θα τα έδιναν ολα να έρχονταν για μια στιγμή στη θέση της και κυρίως τη θέση του.. Μέχρι και η πρόεδρος του δικαστηρίου του Μπιρμιχαμ εξετέθη εκθέτοντας όμως και τους μηνυτές, λέγοντας πως η συμπεριφορά της έχει αρνητικές συνέπειες στους γείτονές της.. Και έτσι είναι.. Επειδή κατόπιν αυτού τα διαζύγια στον περιβάλλοντα χώρο της θα πεφτουν βροχή επειδή όλοι κάπως έτσι ονειρεύονται να ζήσουν τον έρωτα.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: