Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΠΙΡΤΖΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σε καταγγελία - βόμβα ότι ο αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς υπουργός Παναγιώτης Νικολούδης τού αποκάλυψε ότι κυβερνητικό στέλεχος πήρε την πρωτοβουλία να δώσει εντολή στον εισαγγελέα να πάει ο φάκελος αίτησης άρσης ασυλίας του στη Βουλή προχώρησε ο Αλέξης Μητρόπουλος από το βήμα της Πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

Mάλιστα, ο κ. Μητρόπουλος αναφέρθηκε ευθέως στον Χρήστο Σπίρτζη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κάποια κανάλια ποντάρουν πως θα μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στην περιφέρεια Αττικής, πάνω από τον ηρωϊκό Πάντζα, και τον Αθανασίου, και πάνω απ' όλους μας.»



«Άρχισε πόλεμος σπίλωσης άνευ προηγούμενου εις βάρος μου, τα αποκάλυψα αυτά και στον Αλέξη Τσίπρα και στον Αλέκο Φλαμπουράρη» αποκάλυψε μάλιστα.

Αιχμές για παρέμβαση κυβερνητικού στελέχους εναντίον του είχε αφήσει και νωρίτερα μέσω του ΣΚΑΪ ο Αλέξης Μητρόπουλος. Ο κ. Μητρόπουλος κάλεσε τον κ. Νικολούδη να ενημερώσει αν, και ποιο, κυβερνητικό στέλεχος παρενέβη προκειμένου να καταθέσει ο εισαγγελέας αίτημα για άρση της ασυλίας του.

«Δεν προδίδω τους φίλους μου, αλλά είμαι σκληρός όταν προσπαθούν να με σπιλώσουν, είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος, με αφορμή τις πληροφορίες ότι θα μείνει εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίμαχη υπόθεση.

Ο κ. Μητρόπουλος επικαλέστηκε σειρά αποφάσεων, δικαστικών και διοικητικών, καθώς και γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, εκ των οποίων προκύπτει, όπως αναφέρει, ότι η φορολογική του υπόθεση είναι «παραγεγραμμένη προ πολλών ετών», ενώ το πρόστιμο που του επιβλήθηκε παραγεγραμμένο και κατ΄ουσίαν παράνομο, σχεδόν στο σύνολό του.

Ο τέως αντιπρόεδρος της Βουλής θα μιλήσει για το θέμα τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στη Βουλή, παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, και δηλώνει πως θα αποδείξει ότι δεν υπάρχει καμία σκιά σχετικά με τη φορολογική του υπόθεση, που φέρεται να είναι σε εκκρεμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: