Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΛΟΥΦΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ !!

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμένος ναυτικό

 Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας ήταν μία από τις πρώτες συμμαχικές επιχειρήσεις απέναντι σ' έναν κοινό εχθρό


Τους τζιχαντιστές ως άμεση απειλή για τον ελληνικό λαό επιχειρεί να παρουσιάσει ο υπουργός Αμυνας, Π. Καμμένος, διαλαλώντας ταυτόχρονα τη διαθεσιμότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να στηρίξει νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή, τη γεωστρατηγική αξία της χώρας και τη δυνατότητα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων να υποστηρίξουν τα τέτοια σχέδια, με μόνο στόχο τη γεωστρατηγική αναβάθμιση ντόπιων κεφαλαίων στους ενδοαστικούς ανταγωνισμούς για το μοίρασμα της πίτας στην Ανατολική Μεσόγειο.


Συγκεκριμένα, χαιρετίζοντας χτες εκδηλώσεις για την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, είπε επί λέξη: «Σας υπενθυμίζω ότι οι βασικοί παράγοντες που επιδρούν στη θαλάσσια ισχύ της χώρας μας, είναι η γεωγραφική και η γεωπολιτική θέση, ο πληθυσμός, το οικονομικό και βιομηχανικό δυναμικό, καθώς και η αεροναυτική δύναμή της. Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα καλείται τώρα να αντιμετωπίσει μία καινούργια απειλή από την Ανατολή, την απειλή του φονταμενταλισμού. Η ναυτική ισχύς έχει πρωταγωνιστική θέση στο χώρο όλου του ελληνισμού. 

Η έμφυτη ναυτοσύνη του Ελληνα, η υπεροχή της διανοητικής πειθαρχίας και τέλος το ανώτερο ηθικό του, διαχρονικά, από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας μέχρι σήμερα, αντικατοπτρίζουν την αξία του Ελληνικού Πολεμικού και Εμπορικού μας Ναυτικού. Τα νησιά μας, οι βραχονησίδες μας, τα λιμάνια μας, το Πολεμικό και το Εμπορικό μας Ναυτικό συμπληρώνουν σ' ένα ενιαίο σύνολο τη ναυτική Ελλάδα».

Πρόσθεσε, σε μια δήλωση επιδεχόμενη πολλών ερμηνειών: «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε εκείνες τις δράσεις που διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον, τη σταθερότητα και την ασφάλεια, τις πράξεις που δίνουν προοπτική και ελπίδα στον ελληνικό λαό και την πατρίδα μας».

Και κατέληξε, απευθυνόμενος στους παριστάμενους «πρέσβεις των φίλων και συμμάχων χωρών και τους Στρατιωτικούς Ακολούθους»: «Είναι ιδιαίτερα συμβολική η παρουσία τους, γιατί η Ναυμαχία της Σαλαμίνας ήταν μία από τις πρώτες συμμαχικές επιχειρήσεις απέναντι σ' έναν κοινό εχθρό», παραπέμποντας ουσιαστικά στα νέα σχέδια συγκέντρωσης δυνάμεων από τα κράτη - μέλη λυκοσυμμαχιών τύπου ΝΑΤΟ και ΕΕ, για νέο αιματοκύλισμα λαών και διάλυση κρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: