Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ

Γράμμα και γραφή:

Ειλικρινά όταν έλαβα το βίντεο πάγωσα και από το πρωί προβληματίζομαι αν πρέπει να το αναρτήσω ή όχι. Εργα ανθρώπων θα μπορούσε να είναι τίτλος εμπρός στα οποία τα άγρια αρπακτικά τρομοκρατούνται τόσο που τρέπονται σε άτακτο φυγή. Ποιων ανθρώπων όμως; Αυτών που τον άνθρωπο τον μεταχειρίζονται σαν ζώο για να τον εκμεταλλευτούν. Και ποιοι είναι αυτοί; Ο εξής ένας. Ο άνθρωπος καπιταλιστής που εκμισθώνει λεγεώνες για να σφάζουν τους ανυπότακτους. Πίσω και κάτω απ'  όλες τις θρησκείες. Στο φρικιαστικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε,ο αιμοσταγής Εμίρης σφάζει ενα αιχμάλωτο κόβοντας στην αρχή τα αυτιά του δείχνοντας τα με υπερηφάνια στο βίντεο, ενώ ο δυστυχής ουρλιάζει απο τον πόνο. Το μαχαίρι μπήγεται στον λαιμό του καθώς του κόβει την καρωτίδα και το αίμα αναβλύζει με δύναμη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο αιχμάλωτος σπαρταράει τινάζοντας τα πόδια του αφου τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα και ο ρόγχος του ακούγεται,απαίσιος, εφιαλτικός…..Οι άθλιοι δολοφόνοι βασανιστές απο την χαρά τους στην θέα του αιματος φωνάζουν «Αφήστε τον να υποφέρει, δεν τον έχουμε ακόμα αποτελειώσει”.!
Η φρίκη ολοκληρώνεται οταν κάποιος άλλος πατάει τον ετοιμοθάνατο στο στήθος για να αναβλύσει με περισσότερη ορμή το αίμα απο τον μισοκομμένο λαιμό του και ο αρχισατανάς Εμίρης του φωνάζει αν τον…..ακούει!!!

Κατόπιν αυτών αποφάσισα να μην το αναρτήσω αλλά όποιος θέλει να το δει βρίσκεται στη διεύθυνση αυτή:

http://www.alldaynews.gr/%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC-%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια: