Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Γροθιές σε αντιδήμαρχο επειδή έκανε έλεγχο σε καφετέρια του Ευόσμου - Media

Σαλταρισμένη κοινωνία σε κατάσταση παροξυσμού


Έδειραν τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου,  Σωτήρη Μαγόπουλο, επειδή θέλησε να κάνει έλεγχο σε καφετέρεια της πλατείας Ευόσμου για πολεοδομικές παραβάσεις.


 Σε κεντρική καφετέρεια του Ευόσμου έγινε το περιστατικό, χθες το πρωί, όταν ο Σωτήρης Μαγόπουλος μαζί με υπαλλήλους του δήμου θέλησε να πραγματοποιήσει έλεγχο για πολεοδομικές παραβάσεις, τις οποίες είχαν καταγγείλει πολλοί πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του ιδιοκτήτη της καφετέρειας εμπόδισε την είσοδο στον αντιδήμαρχο και του ζήτησε να έρθει μόνο με αστυνομίκους ή εισαγγελέα. Ο αντιδήμαρχος τήρησε την απαίτηση του πατέρα του επιχειρηματία και πήγε στην καφετέρεια με την συνοδεία αστυνομικών και κάνανε τον έλεγχο. Ο πατέρας του επιχειρηματία, μετά τον έλεγχο, προφανώς νευριασμένος, έψαξε τον κύριο Μαγόπουλο, τον έπιασε από τον λαιμό και τον γρονθοκόπησε τόσο πολύ, που τον ανάγκασε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. 

Ο δήμος Ελευθέριου Κορδελιού-Ευόσμου και ο δήμαρχος, Πέτρος Σούλας κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία αλλά καταδίκασαν και σε δηλώσεις τους αυτό που συνέβη. Ο δράστης αναζητείτε για να συλληφθεί.

Σε επικοινωνία που είχαμε με υπεύθυνο της καφετέρειας, για να δώσουν την δική τους απάντηση, μας είπε πως «ψεύδονται σε πολλά πράγματα» και ότι  δεν έγιναν όλα έτσι ακριβώς όπως αναφέρουν. Ωστόσο δεν θέλησε να προχωρήσει σε περισσότερες δηλώσεις και λεπτομέρειες ακόμα.

Σήμερα στην πλατεία Ευόσμου επικρατεί αναστάτωση, καθώς όλοι έχουν μάθει το περιστατικό και αποτελεί θέμα συζήτης. Επιχειρηματίας της πλατείας Ευόσμου μιλώντας στο Seleo, σαφώς καταδικάζει το περιστατικό, αλλά δηλώνει και την ανησυχία του για αυτό που θα ακολουθήσει από τον Δήμο για αντίποινα σε όλα τα καταστήματα υγειονομικό ενδιαφέροντος. «Οι επιχειρηματίες πέρα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά, τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν και καθημερινούς σκληρούς ελέγχους. Υπάρχει ένας μεγαλύτερο άγχος από σήμερα, καθώς δεν ξέρουμε τι στάση θα έχει ο Δήμος απέναντι μας.»
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: