Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΓΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΗ

news279cΑνωνύμου του Έλληνος

Κατουρημένος από τρόμο, που σερβίρει σε υπερδόσεις η εξουσία από τα κανάλια, αποδέχεσαι κάθε τρομολαγνεία, που φέρνει φασιστικά μέτρα. Πήγαν λέει, να μπουν τρομοκράτες στο Στάδιο της Γαλλίας ( Stade de France); Τους είδες; Η εξουσία το διαδίδει! 

Κι εγώ σου λέω κυνικά ότι αν θελήσει ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και τσιράκια στο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, θα αφήσουν να μπουν, θα μπάσουν φανατικούς με εκρηκτικά, θα δολοφονήσουν χιλιάδες, αρκεί να το... επιβάλει το συμφέρον τους.


 Πολύ περισσότερο, που οι λαοί - όχλοι κοιμούνται, σε κρίσιμη εποχή, προτιμούν τον λήθαργο της οθόνης, από το να κατέβουν μαχητικά στους δρόμους, να βάλουν φραγμό στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, να ανατρέχουν όλες τις κυβερνήσεις μαριονέτες του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Σε τέτοια παραζάλη τρομοκρατίας της εξουσίας, αληθινής πλέον τρομοκρατίας, όχι στημένης τρομολαγνείας, όπου ό,τι πασάρει η εξουσία θεωρείται θέσφατο, άντε οι όχλοι να κινητοποιηθούν, να θελήσουν να γίνουν λαοί και να διεκδικήσουν τώρα τα εργατικά τους και άλλα κοινωνικά δικαιώματα, άντε να ξυπνήσουν επιτέλους για τις ταξικές τους διεκδικήσεις! Σκασμός! Σσσστ! Στα σπίτια σας χεσμένοι! Τώρα πια αντιμετωπίζουμε την... τρομοκρατία. Κι αν επιμένετε, θα σας ρίξουμε την ρετσινιά του τρομοκράτη και άντε τότε να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας! 

Η εξουσία το λέει! Άρα είναι αλήθεια! Μήπως δεν πήρατε πρέφα τα μέτρα, που περνάνε; Άμα λάχει, η εξουσία σε χαρακτηρίζει τρομοκράτη, σου φορά δια βίου ηλεκτρονικό βραχιόλι, σε παρακολουθούν. Είδατε πώς οι χειροπέδες γίνονται μαζικό... στολίδι (αξεσουάρ)! Παράταση στρατιωτικού νόμου στην Γαλλία, οι μπάτσοι θα οπλοφορούν ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα, για να αντιμετωπίσουν τους τρομοκράτες!

Έχουμε πόλεμο, ρε παιδιά! Τί να κάνουμε; Ποιοι κάνουν πόλεμο, ρε γελοίοι; Οι «Πουρκουάδες», φλούφληδες της γραμμής Μαζινό, που την πήραν αμπάριζα μέσα σε λίγες ώρες οι χιτλερικές μεραρχίες; 

Κάνουνε πόλεμο χαζομούνηδες φασουλήδες; Πράτσα – πράτσα, που λένε στο... χωριό μου, ό έστι μεθερμηνευόμενον, προσοχή μην χεστείτε από φόβο πάνω στην πολεμική έξαρση! Έχουν πόλεμο! Τον κάνανε εκ του ασφαλούς βομβάρδισαν αμάχους στην Συρία, πριν από την προβοκάτσια του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού στο Παρίσι. Ρε, μπας και πήγαν να βομβαρδίσουν στην Συρία για να δώσουν πρόσχημα να γίνει η πολύνεκρη προβοκάτσια της Παρασκευής; Όλα περνούν από το μυαλό μου! Τί γύρευε, άραγε, στα ξεκούδουνα η γερασμένη (αποικιοκρατική) γαλλική αλεπού στο γεωπολιτικό παζάρι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: