Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΥΓΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Όταν η Τασία έστειλε την Εύη να... λιαστεί και η Θεανώ μίλαγε για τον σοσιαλισμό - Media
Τασία κατά Εύης με ολίγη από Θεανώ..



Άρωμα γυναίκας είχε ο ιδιαίτερα δυνατός καυγάς που ξέσπασε στην Ολομέλεια γύρω από τον σοσιαλισμό και το... λιάσιμο με πρωταγωνίστριες την αναπληρωτή υπουργό Εργασίας Θεανώ Φωτίου, την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου και την αντιπρόεδρο της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου κατά την διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Το πρώτο επεισόδιο ξέσπασε μεταξύ της Εύης Χριστοφιλοπουλου και της Θεανώς Φωτίου όταν η αναπληρώτης υπουργός υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν απεμπολεί το όραμα του για τον σοσιαλισμό». Ακολούθησε η «έκρηξη» της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ η οποία φόρτισε το κλίμα λέγοντας πως «δεν μπορείτε να λιάζεστε ως κυβέρνηση υπάρχουν και άλλοι που έχουν ανάγκη. Χάνετε χρήματα από το ΕΣΠΑ».
Το «καρφί» το έπιασε στον αέρα η Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία αντιλήφθηκε ότι αφορούσε και την ίδια και μην χάνοντας ευκαιρία απάντησε ακαριαία λέγοντας «πηγαίνετε εσείς να λιαστείτε μήπως και αισθανθείτε καλύτερα» με την Εύη Χριστιοφιλοπούλου να συνεχίζει να φωνάζει.

 Η αντιπρόεδρος της Βουλής προσπάθησε να επιβάλλει την τάξη στην αίθουσα λέγοντας σε αυστηρό τόνο προς την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι «το επιπέδο σας έχει πέσει στο μηδέν. Έχει περάσει ένας χρόνος και συνεχίζετε το ίδιο. Αυτό νομίζετε ότι επηρεάζει την κοινωνία αλλά η κοινωνία σας έχει κατατάξει εδώ που βρίσκεστε. Αν θέλετε περάστε εκτός αιθούσης»... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: