Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

news289c
Ανωνύμου του Έλληνος


Φυλάξτε τα σύνορά σας ή βγαίνετε από το Δ’ Γερμανικό Ράιχ !– διατάζουν τα ξένα αφεντικά, μάλλον οι ύπατοι τοποτηρητές του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου. Από την μια πληθαίνουν καθημερινά σύνορα και τείχη, που χτίζονται σε χώρες του Δ’ Ράιχ (στο όνομα της... ελευθερίας!) και από την άλλη εντέλλεται η αποικία Γκραικυλία να φτιάξει στην Αθήνα στρατόπεδο συγκέντρωσης 400.000 προσφύγων – μεταναστών. 


Να και τα χιτλερικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα κρεματόρια λείπουν, αλλά έχει φροντίσει το Δ’ Ράιχ, τους πνίγει κοπαδηδόν στο Αιγαίο και εν γένει στην Μεσόγειο Θάλασσα, κι αν χρειαστεί μελλοντικά θα γίνουν κρεματόρια.  

Τεχνογνωσία υπάρχει! Θα φτιάξετε–διατάσσουν οι ξένοι- και σταθμούς υποδοχής σε νησιά (hot spots, λένε σε άπταιστα ελληνικά εγχώρια πιθηκάκια, μη δημιουργούν επικοινωνιακά άγχη στις εταίρες τους)! Στα νησιά θα καταγράφονται πρόσφυγες - μετανάστες, που έφερε σε αυτό το χάλι ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός (ο ηθικός αυτουργός του ISIS, των τζιχαντιστών κι άλλων τυχοδιωκτισμών) και από κει θα μεταφέρονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Αθήνα κι άλλες πόλεις. Απαίτηση υπάρχει για μέγα στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Θεσσαλονίκη τελευταίο θύλακα εγκλωβισμού κατατρεγμένων, πριν... δουν την χιτλερική Ευρώπη! Έγκυρη η πηγή μου, να μην λέτε ότι δεν σας ενημερώνω!

Επόμενη ιστορική εκδοχή: Καθόλου δεν με χαλάει, αν τελικά μπορέσουμε, εμείς ή οι απόγονοι, να ελευθερώσουμε την Αποικία με συνδρομή μουσουλμάνων φίλων, αρκεί να ξεκουμπιστούν Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι κατακτητές. Είναι τα μάλα ελκυστικό για έναν πολίτη του κόσμου, αν ενεργοποιηθεί ιδιοτύπως το όραμα, η ουτοπία του Ρήγα Φεραίου με πρώτο όχημα του παρεπιδημούντες εν τη Αποικία ξένους μουσουλμάνους, ή όποιου άλλου θρησκεύματος και προοδευτικής ιδεολογίας. Τί λέμε τώρα; Πιπέρι στο στόμα! Για όνομα του (ανύπαρκτου) θεού, μη μας διώξουν από την Χιτλερική Ευρώπη! Πού θα βρούμε άλλους βασανιστές;

Οι σύγχρονοι εγκέφαλοι συναγωνίζονται επάξια τον Γκέμπελς και τον Ρούντολφ Ες! Κάθε μέρα «ζωγραφίζουν» στον βωμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Αφού θέλετε, τόσο να γίνετε πρόσφυγες - μετανάστες, αφού επιθυμείτε με το στανιό να έλθετε στην Ευρώπη θα πληρώσετε αδρά. Κατάσχουμε κάθε περιουσιακό στοιχείο, χρυσαφικά, άλλα τιμαλφή και χρήματα πάνω από 700 ευρώ για να... χρηματοδοτείτε πρώτοι εσείς την παραμονή στην Ευρώπη, στην Δανία και άλλες χώρες. Είδατε τί σκαρφίστηκαν τα πάλαι ποτέ «συμπεθέρια» μας; Αυθεντικοί χιτλερικοί!

Πήρε, όμως, γρήγορα σκυτάλη ο ξεδοντιασμένος βρετανικός λέων: Δεν μπορεί να ... φιλοξενούμε πάνω από 180.000 πρόσφυγες όλων των κατηγοριών! Τόσους έχουμε ήδη, έκλεισε το μαγαζί! Για τους υπεράριθμους θα κόβονται από τούδε και στο εξής τα κάθε είδους επιδόματα (ας ψοφάνε στο δρόμο), εμείς θα τραβάμε «κοινωνικό χειρόφρενο»! Ναι, έτσι το ξεφούρνισαν χωρίς ντροπή! Τί σκαρφίζονται οι Ες – Ες! Χιτλερική άμιλλα! Αλλά ούτε πάλι στεναχωριέμαι! Εξοργίζομαι ταξικά, μα ξέρω καλά ότι με αυτά και με αυτά και με άλλα η Επανάσταση προχωράει. Προσεχώς κάνει πολεμικά άλματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: