Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ ...ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Ανοίγουν τα σύνορα για… Σύρους επενδυτές - Media Της Μιχαλούς

Πλημμύρισε η χώρα μας με δεκάδες χιλιάδες δύστυχους πρόσφυγες, με  τα σύνορα να παραμένουν μονίμως κλειστά στην «ευρωπαϊκή» Ελλάδα, η οποία  έχει τα δικά της κοινωνικό-οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην μπορεί  να τους ενσωματώσει αλλά ούτε και να  φιλοξενήσει τους χιλιάδες περαστικούς (τράνζιτο) πρόσφυγες.

Στα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» από την Κόνιτσα μέχρι την Θεσσαλία και τη Μακεδονία επικρατεί ήδη, το χάος από τις απάνθρωπες συνθήκες επιβίωσης με αποτέλεσμα να  επανέρχονται αρρώστιες που είχαμε ξεχάσει όπως φυματίωση,λεπτοσπείρωση, λεϊσμανίαση  κ.α.
Εντωμεταξύ, στην Ειδομένη και στους τρεις επιβατικούς σταθμούς του OΛΠ μετράει κανείς αναρίθμητα αντίσκηνα, όπου δυστυχώς κανείς δεν είναι σε θέση να απαντήσει επίσημα στο ερώτημα ποιοι είναι οι πρόσφυγες και πόσοι οι μετανάστες ή ακόμη το ποιος τους υποδέχεται και τους κατευθύνει.  Παρά μόνον παρακολουθούν σαν «άπραγοι θεατές» και αυτούς αλλά και την Τουρκία να αλωνίζει το Αιγαίο και να μας στέλνει πεσκέσι τρομοκράτες, ξένους πράκτορες που δρουν ανεξέλεγκτα στον τόπο μας.
Την ίδια ώρα οι πολιτικοί μας κοροϊδεύουν ανοικτά κάνοντας  λόγο για «πρόσφυγες – επενδυτές», χωρίς να σκέφτονται  ότι το οικοδόμημα που έχτισαν για να ζούμε  έχει θεμέλια ξύλινα καταφαγωμένα από το σαράκι!!!
Ακόμη και η πολυδιαφημισμένη συζήτηση για την διαπλοκή και την διαφθορά  έγινε με άσφαιρα πυρά αφού ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Μητσοτάκης αποκάλυψε το παραμικρό με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μην έχουν πλέον να περιμένουν τίποτα καλό για το αύριο… παρά μόνον την «αναίμακτη» διεκπεραίωση των μνημονιακών εκκρεμοτήτων

Δεν υπάρχουν σχόλια: