Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ (ΖΗΜΕΝΣ-ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!ΕΙΝΑΙ Ο


 Η Γκουτζαμάνη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου


Χθες ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι σε τρεις μεγάλες υποθέσεις, στα υποβρύχια, την Siemens και την υπόθεση Βγενόπουλου, υπήρξε πρωτοφανής ολιγωρία της δικαιοσύνης με αποτέλεσμα λογαριασμοί από τους οποίους διακινήθηκε μαύρο χρήμα να μην έχουν ανοίξει!! 


Έκανε μάλιστα ευθεία αναφορά στις ευθύνες της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. Σήμερα, η ανακοίνωση της εισαγγελέως του ΑΠ, κ. Γκουτζαμάνη επιβεβαίωσε τις καταγγελίες και προσπάθησε να βγάλει από πάνω της την ευθύνη, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου! Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πριν από λίγο: «Με μία πρωτοφανή για την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ανακοίνωση Τύπου, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κουτζαμάνη απάντησε στη χθεσινή αναφορά μου στη Βουλή των Ελλήνων για το θέμα της Eurojust και για τις τρεις δικογραφίες των υποβρυχίων, της Siemens και του Βγενόπουλου που δεν έχουν ενταχθεί στο σύνολό τους στο σύστημα Eurojust από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. 

 Παρέλειψε βέβαια να πει το σημαντικότερο, ότι αρμόδιος Εισαγγελέας και χειριστής του θέματος εν γνώσει της κ. Κουτζαμάνη είναι ο Εισαγγελέας Νίκος Ορνεράκης, κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά και υποψήφιος βουλευτής της Πολιτικής Άνοιξης το 1993 στη Λευκάδα με 135 ψήφους. 

Αντιλαμβάνεται πλέον ο ελληνικός λαός ότι είτε υπάρχει θέμα για την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είτε για τον Εισαγγελέα Ορνεράκη, ο οποίος μέχρι σήμερα εξέθεσε τη χώρα γιατί δεν ενέταξε, ίσως με εντολή της Εισαγγελέως ίσως όχι, την υπόθεση Βγενόπουλου στο Eurojust και διαμαρτυρήθηκαν οι Κυπριακές αρχές, αλλά και τις ροές χρήματος από τα υποβρύχια και από την υπόθεση της Siemens που προέκυψαν μετά το 2008 και το 2010». 

ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: