Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ : Η ΕΛΛΑΔΑ ..ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ! ! !



Όταν το "τίποτα" πασχίζει να γίνει φυσικός αριθμός τότε νομοτελειακά καταλήγει σε νούμερο!!


«Κοιτάξτε, παίζονται παιχνίδια. Το ΔΝΤ, το οποίο το σώσαμε. Η Ελλάδα το έσωσε, ήταν χρεωκοπημένο και μπαίνοντας στο ελληνικό πρόγραμμα, να πω ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013», ανέφερε ο ...ακρογωνιαίος λίθος του κοινοβουλευτισμού και του Σύριζα Ελένη Αυλωνίτου. 


Μιλώντας ..από καθ' έδρας στο mega, είπε ότι το ΔΝΤ μαζί με τον Σόιμπλε, ο οποίος μιλάει στο δικό του ακροατήριο, (δηλαδή τους υποτακτικούς του επί του προτεκτοράτου..) θέλουν να παρατείνουν το πρόγραμμα. «Υπήρχαν και οι διαρροές, (υδραυλικός είσαι μάνα μου..) που δείχνουν ότι παρατείνοντας την προθεσμία για να συμφωνήσουν, θα αναγκαστούμε να πάμε σε έξτρα μέτρα», ανέφερε η κ. Αυλωνίτου. (γ@μώ τις δεξαμενές σκέψεις)

«Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής. (ζήτησε κι έφαγε μαστούπα) Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το 2015», πρόσθεσε η κ. Αυλωνίτου, «Τότε, πραγματικά ήμασταν μόνοι μας, αυτή τη στιγμή όμως έχουμε συμμάχους. (όποιος χτυπάει φιλικά στη πλάτη τον Τσίπρα ή με μια εφημερίδα το υπερχειλίζον πολιτικό λίπος τον Βενιζέλο είναι φίλος της χώρας !!) "Υπάρχουν συμμαχίες. Και με τη Γαλλία, και με την Ιταλία, και με την Πορτογαλία και με τον Γιούνκερ, ο κ. Ντάισελμπλουμ βγήκε και είπε ότι προχωράμε, άρα λοιπόν δεν είμαστε μόνοι μας αυτή τη φορά, Ας τα βρουν το ΔΝΤ με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το πρόγραμμα προχωράει», σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.Τώρα εγώ τι να πω.. Πως ο λαός εισέρχεται στην κάλπη ψεκασμένος; Θα με πουν ακροδεξιό.. Αν έλεγα όμως αν' ημών Γουλιμής θα ήμουν σίγουρα μέσα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: