Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΜΟΝΟΝ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ

news300a
Ανωνύμου του Έλληνος

Θα μπείτε σε μόνιμο Μνημόνιο, για να μη μας σκοτίζετε συνέχεια. Θα κάνουμε Μηχανισμό (α ρε Νικόλα Άσημε, είχες προφητεύσει: Το θέμα είναι ο μηχανισμός!), αυτόματο κόφτη ή διακόπτη ώστε κάθε 6 μήνες, το πολύ ένα χρόνο, αν δεν πιάνετε τους δημοσιονομικούς στόχους (που εμείς τα ξένα αφεντικά θα διατάζουμε, ερήμην σας) θα κόβονται εν τω άμα μισθοί, συντάξεις, δαπάνες για υγεία, παιδεία, εν γένει για την κοινωνία, να έρχονται στα δικά μας ταμεία, για το χρέος σας! 


Θα είναι, προφανώς, οι... στόχοι εξωπραγματικοί για μια καθημαγμένη υποτελή οικονομία, ακριβώς ποτέ να μην πιάνονται, ώστε να ενεργοποιείται ο αυτόματος κόφτης και το 2020 με το καλό να έχετε μισθούς το πολύ 350 ευρώ και συντάξεις έως 300! Επειδή είσαστε... άτακτη αποικία, τα αφεντικά θα κρατάμε τα κλειδιά του μηχανισμού, θα ορίζουμε λεπτομερέστατα ακόμα και τους κωδικούς του προϋπολογισμού σας από τους οποίους θα γίνονται οι ετήσιες ληστείες μας!


Κι επειδή μας τα πρήξατε, μας τα κάνατε... τσουρέκια, που λέτε στον καθημερινό σας βίο, θα κάνετε ένα ταμείο –διέταξαν οι ξένοι- όπου θα περάσει, όλη, είπαμε σύμπασα, η δημόσια περιουσία σας, για παράδειγμα, 75.000 ακίνητα, που φέρεται το «κράτος» ιδιοκτήτης, να τα μοσχοπουλήσουμε, να κλέψουμε τα χρήματα, για την αποπληρωμή του ανύπαρκτου χρέους σας! 


Είναι απεχθές, επαχθές, βέβαια, αλλά τέτοιοι μαλάκες κοιμισμένοι ραγάδες, που είσαστε και λίγα παθαίνετε! Μόνο ο Παρθενώνας και η Ακρόπολη εξαιρούνται από το Ταμείο Ραγιαδισμού! Δεν μας χρειάζεται κιόλας –ημών των ξένων- ουδεμία εμπορική, χρηστική αξία έχει, στέκει εκεί ερείπιο και το θαυμάζουν άπαντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: