Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ

 
 Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Δεν είναι να ανοίγεις την τηλεόραση.. Σου τη πέφτουν από το πρώτο πίκτσελ αργυρώνητοι ειδήμονες αυστηρά επιλεγμένοι, τηλεπερσόνες με άϊκιού ραδικιού που ανακυκλώνουν την ανυπαρξία τους και διάφοροι φλούφληδες υποδυόμενοι τους πολιτικούς για να σε πείσουν περί του Ευρωπαραδείσου, τον οποίο ως γνήσιος ορεσίβιος ή καφεσίβιος Έλλην δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς, παρ' ότι δεν περνά "ανεπαισθήτως" από τη ζωή σου!! 


Έτσι από τα μυριάδες ρεπορτάζ αναλύσεις ή ψυχαναλύσεις περί της αξίας του λιτού βίου σε σχέση με τον «πλούτο» που απολάμβανες χρόνια τώρα, σε ψεκάζουν με αντιπρονοιακό απορρυπαντικό προκειμένου να εμπεδώσεις ότι η πρόνοια είναι μια σπάταλη παροχή που η Ευρωενωσιακή πειθαρχία της Χιτλερικής παράδοσης απαγορεύει ρητά και δια ροπάλου. 

Τι ακριβώς είναι σπάταλο; 
 Η μόρφωση των απογόνων σου και η υγεία της οικογενείας σου. 
 Ιδία η δεύτερη δεδομένου πως κατά το καθεστώς είναι και εξαιρετικά πολυτελής λαϊκή κατάκτηση. Και ως τέτοια δεν δικαιούσαι να την κατέχεις αν δεν ανήκεις στους έχοντες και κατέχοντες, ανεξαρτήτως αν το έχειν αυτών έχει προέλθει από μαύρες συναλλαγές. 

Νόμιμες ή άνομες επειδή κατά τις ημέρες μας το ανήθικο νομιμοποιείται. 

Οι φοροαπαλλαγές, οι εισφοροαπαλλαγές οι επιχορηγήσεις και επιδοτήσεις των ελίτ της ..υγιούς επιχειρηματικότητας επί παραδείγματι. 

Σου λένε στο περίπου πως αδίκως κοπρίζεις τον πλανήτη και άντε στο διάβολο γιατί μας πιάνεις τόπο. Και για να το επιτύχουν αριθμούν τις θέσεις εργασίας με εισιτήρια όχι διαρκείας αλλά μιας χρήσης, έτσι ώστε αν μείνεις άνεργος να περνάς στο περιθώριο, που δεν είναι άλλο από τον προθάλαμο του θανάτου σου, αφού πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη παύεις να έχεις. 
 Κι αυτά εντός του Ευρωπαραδείσου στον οποίο ομνύουν όλοι εκείνοι οι τηλεοπτικοί λακέδες της άρχουσας τάξης. 

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξαν τόσες ελλείψεις φαρμάκων από την αγορά όσες επί των σκιερών ημερών της Βησιγοτθικής δυναστείας. 
Κι όμως. 
Αυτοί εξαπολύουν προπαγανδιστικές επιθέσεις παρουσιάζοντας την εικόνα ανεστραμμένη ενώ γνωρίζουν πως σε μια απλή σύγκρισή της με την πραγματικότητα διαλύεται σα σύννεφο σε ένα ασθενικό αεράκι. 

Γιατί επιμένουν; Μα είναι απλό. 

Επειδή θα πεισθείς ότι η αποτυχία κάλυψης των βασικών σου αλλά εν ανεπαρκεία αγαθών οφείλεται στη προσωπική σου αποτυχία και όχι στη φονική δράση των εγχώριων πολιτικών μπράβων του διεθνούς καπιταλιστ(ρ)ηκού ιερατείου.  

 Γι αυτό φυλάξου. Κλείσε τη τηλεόρασή σου και άνοιξε τα μάτια σου. Μόνον έτσι θα διασωθείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια: