Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ:ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ


 Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Παρατάσσει δυνάμεις το καθεστώς με την συγκέντρωση της κατσαρόλας στις 15 του Ιούνη.. Ή τουλάχιστον αυτό επιδιώκει.. 

Μόνο που ο στόχος δεν είναι ο Σύριζα επειδή είναι ήδη προς χάριν του καθεστώτος ως ο βασιλιάς γυμνός και αυτό το γνωρίζουν όσοι από οποιαδήποτε θέση το υπηρετούν. Νομοθετική, οικονομική, δικαστική ή επικοινωνιακή. 


Στόχος τους είναι ο εκφοβισμός των θυμάτων. Του λαού. Πως όσοι σας δέσαμε στο άρμα του ευρωενωσιακού ράϊχ είμαστε εδώ. Ζωντανοί και παρά τις αντιρρήσεις ή ενστάσεις σας βρισκόμαστε ακόμη επί σκηνής με το χειροκρότημά σας να μας είναι παντελώς αδιάφορο. Σε ορισμένες δε των περιπτώσεων και ενοχλητικό.. 

Το φόβο μας θέλουμε να έχετε και να περιορίζεστε σε αυτά που αχρεωστήτως σας προσφέρουμε. Διότι ηττηθήκατε. Και θα σας πάρουμε πίσω ότι επίσης αχρεωστήτως σας χορηγούσαμε επί δεκαετίες υπό τον τρόμο της εξάπλωσης των κομμουνιστών. 

Η θέση του Λοβέρδου είναι αυταπόδεικτη των προθέσεων τους. «Μιλούν επίσημα για ταξικό πόλεμο Ο Π.Θ. είχε πει: Τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν. ! Αυτό θα γίνει.. Παραιτηθείτε!» καταλήγει προκλητικά 

Η κατάσταση οδηγείται στα άκρα ή επί το ορθότερο ωθείται στα άκρα από το πολυετές καθεστώς της δεξιάς υπό οποιαδήποτε πολιτική του μορφή και σχήμα.

 Το ότι διατηρείται με διάφορες νομικές αλχημείες εν ζωή η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής είναι ένα το κρατούμενο γι αυτούς.. Πρόκειται για το μηχανικό τους χέρι.. Δι αυτού θα αφαιρούνται οι ανυπότακτες ζωές από τα τάγματα των Ρουπακιάδων.. 

Το ότι επέτρεψαν στον Τσίπρα να κατοικήσει επ’ ολίγον στο Μαξίμου είναι το δεύτερο. Πρόκειται για το έτερο χέρι το πολιτικό δια του οποίου οι υπογραφές παράδοσης του λαού θα στιγματίσουν ανεξίτηλα μια ολάκερη παράταξη και κυρίως θα νομιμοποιήσουν τους προκατόχους του κατά την επαναλαμβανόμενη λούπα πως δεν υπάρχει εναλλακτική παρά μόνον σκλαβιά. 

Και βεβαίως δεν θα υπάρξει ΤΙΝΑ (there is no alternative) όσο ο λαός είναι σκορποχώρι και ανοργάνωτος. Και προκειμένου να παραμείνει στην αφύσικη αυτή κατάσταση του στήνουν το ένα κόμμα πίσω από το άλλο μολύνοντας το πολιτικό περιβάλλον με αυταπάτες από τις οποίες όταν εξέρχεται απογοητευμένος ήδη τον αναμένουν με τις επόμενες φρούδες ελπίδες. 

Του Λεβέντη. Του Θεοδωράκη. 

Αλλά και αρκετών αριστερών των οποίων πρόσωπα πρώτου βαθμού συγγενείας είναι στενοί συνεργάτες των δραγατών του και .. «πλέουν» αντάμα στην ίδια πορεία.. Δεν του αφήνουν πολιτικά κενά.. Επειδή η πολιτική όπως και η φύση σιχαίνονται τα κενά. Έχει έτσι τη ψευδαίσθηση της επιλογής. Να ψηφίσει. Να ενταχθεί. Και εσχάτως να διαμαρτυρηθεί.. 

«Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα γίνεται από πολίτες και όχι κόμματα» Κώστας Μητσοτάκης. 

Να διαμαρτυρηθεί κατά ποίου; Αφού οργανώνεται από τον δολοφόνο για να καταδικαστεί ο νεκροθάφτης! 

Εκτός και αν εντέλλονταν ν’ αφήσουν άταφο το σώμα του λαού αφού η θαρραλέα Αντιγόνη που θα τελούσε σπονδές για να το θάψει είναι ένα πρόσωπο μυθικό..

Δεν υπάρχουν σχόλια: