Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;

Όλος ο κόσμος «βάφτηκε» στα χρώματα της Τουρκίας (Photos-Video) - Media
 Καθεστωτική φρενίτιδα πολιτικών πυροτεχνημάτων.. Σε λίγο οι λαοί θα βάζουν βόμβες μόνοι τους και θα διαγωνίζονται σε νεκρούς προκειμένου ν' αναρτηθούν τα σύμβολά τους στις πρωτεύουσες του κόσμου.. 


Υπάρχει μήπως κάποιος να φωνάξει είμαστε όλοι Σέρβοι, Σύριοι. ή Κούρδοι; Λέω μήπως..



View image on Twitter
Από την Αυστραλία, μέχρι το Βερολίνο, τις Ηνωμένες Πολιτείες κα το Κουβέιt, ιστορικά κτίρια σε πολλές πόλεις του κόσμου «ντύθηκαν» στα χρώματα της Τουρκικής σημαίας ως ένδειξη συμπαράστασης για την τρομοκρατική επίθεση της Τρίτης στο αεροδρόμιο Ατατούρκ.
Η Πύλη του Βανδεμβούργου στο Βερολίνο, ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι, το Παλάτι στο Άμστερνταμ στην Ολλανδία, η ιστορική γέφυρα του Μόσταρ στη Βοσνία, οι πύργοι – σύμβολο στην πόλη του Κουβέιτ, η Βουλή στη Βικτόρια και το δημαρχείο της Μελβούρνης, φωτίστηκαν σε κόκκινο και άσπρο χρώμα.

 

Με το σύνθημα «Je Suis Istanbul» («Είμαι Κωνσταντινούπολη») πολίτες σε όλον τον κόσμο συγκεντρώθηκαν έξω από τα ιστορικά κτίρια για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς εξέφρασαν την ικανοποίηση τους πως μετά από τις τόσες επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, όλος ο κόσμος δείχνει την συμπαράσταση του στον τουρκικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: