Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΕΚΑΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Η ΒΑΓΕΝΑ!!


 Πρόκειται περί αδυσώπητου χλευασμού και η τιμωρία δεν μπορεί να είναι άλλη παρά το σπίτι της και η σφουγγαρίστρα..


Αφού έκοψε με την ψήφο της το ΕΚΑΣ σε περίπου 200.0000 χαμηλοσυνταξιούχους κράτησε την υπόσχεση της για ελεημοσύνη σε 10 αναξιοπαθούντες. Αυτό είναι το ήθος των ανθρώπων που αποφασίζουν για το μέλλον του τόπου, τις ζωές τις δικές μας και των επόμενων γενεών. Θα μας προκαλούν τα θρασίμια όσο τους το επιτρέπουμε. 

Η Άννα Βαγενά γνωστοποίησε από τον προσωπικό της λογαριασμό, στο facebook, πως έδωσε σε δέκα δικαιούχους του ΕΚΑΣ το ποσό που είχαν χάσει από την ψήφιση του σχετικού νόμου. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως δεν το έκανε με σκοπό να δείξει ότι είναι φιλάνθρωπη, αλλά για να επισημάνει με αυτό τον τρόπο ότι οι βουλευτικές αποζημιώσεις είναι ακόμα μεγάλες και υπάρχει περιθώριο περικοπών… (και αν περικοπούν θα επανέλθει η προτεραία τάξη πραγμάτων; Για τόσο ηλίθιους μας περνάς; Αυτά μόνον στα ούγκανα των Χρυσαυγιτών...)

Αναλυτικά: «Σκέφτηκα πολύ αν έπρεπε να δημοσιοποιήσω το γεγονός ότι τήρησα την υπόσχεσή μου και έδωσα σε δέκα δικαιούχους του ΕΚΑΣ το ποσό που είχαν χάσει από την ψήφιση του σχετικού νόμου. Ήδη στους λογαριασμούς δέκα δικαιούχων έχουν πιστωθεί από τη βουλευτική μου αποζημίωση τα αντίστοιχα ποσά. Το δημοσιοποιώ τώρα όχι για να αποσπάσω επαίνους και να παραστήσω τη φιλάνθρωπο, αλλά για να δηλώσω κατηγορηματικά την πεποίθησή μου ότι υπάρχουν περιθώρια και από τις βουλευτικές αποζημιώσεις, αλλά και από τους υψηλούς μισθούς του δημοσίου, για περικοπές προς όφελος των χαμηλοσυνταξιούχων. Η κίνησή μου είναι συμβολική και σας διαβεβαιώ ότι τα χρήματα που δίνω δεν είναι από το περίσσευμα, αλλά από το υστέρημα του οικογενειακού μου προϋπολογισμού. 

Υ.Γ. Ελπίζω η είδηση να τύχει της ίδιας δημοσιότητας με προηγούμενες που με είχαν στοχοποιήσει όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστώ, Άννα Βαγενά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: