Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΣΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για κανάλια 
 Με κορυφαίο τον Αλαφούζο στο ρόλο της κλαίουσας ιτιάς


Έχει πλάκα ο Αλαφούζος.. Αυτή η «κλαίουσα ιτιά» των γηπέδων πάσης μορφής.. Από το ποδόσφαιρο ως τη πολιτική.. Μέχρι προ ολίγων ημερών διαμαρτυρόταν κατά συρροή και εξακολούθηση κατάθετοντας τη βεβαιότητά του πως η κυβέρνηση θα του αρνείτο την άδεια τηλεοπτικού σταθμού από το στάδιο προεπιλογής.. 


Του ισχυρισμού του διαψευσθέντος κατέφυγε εσχάτως σε νέο τρυκ: Συνθηματολογεί εντόνως ως προς το ότι το ηλεκτρονικό σύστημα διεξαγωγής του διαγωνισμού ανελήφθη όχι στους ή από τους ουρανούς αλλά από την γνωστή εταιρία δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων από τις εθνικές εκλογές. Κάτι το οποίο η εταιρία πράττει σύνομα το ηθικά πάντα παίζεται σε ένα καπιταλιστικό καθεστώς. 

Και από ποιο επιχείρημα κρεμάστηκε ο Αλαφούζος; Από το μοναδικό που κατόπιν των ανωτέρω δεν ισχύει.. Πως δεν έχει πιστοποιημένο λογισμικό!! 

Αλλά το πλέον κωμικοτραγικό είναι πως διαμαρτύρεται επίσης επειδή τους παραδόθηκαν οδηγίες εξήντα σελίδων δυο εικοσιτετράωρα προ της διεξαγωγής του την ίδια στιγμή που ουδείς ακουσε τους ραδιοσταθμούς του να διαμαρτύρονται για τις χιλιάδες σελίδες που δόθηκαν στους βουλευτές πριν να ψηφίσουν δια των μνημονίων τη παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους κατακτητές. Αλλά το θράσος του δεν περιορίζεται εδώ. 

Δηλώνει ότι είναι μια επιχείρηση με ..υγιή δανεισμό και ότι από 35 εκ. χρωστά μόνον 19 αποκρύπτοντας ότι οι τράπεζες ανακεφαλαίοντας τις ζημιές τους μετέφεραν τα χρέη στο δημόσιο δηλαδή τον μαλάκα τον έλληνα. Και τα ταυτοχρόνως τα τηλεοπτικά γιουσουφάκια του επικαλούνται το σύνταγμα για τη κατάργηση του ΕΣΡ –ναι αυτού του ανύπαρκτου μηχανισμού τιμωρίας αν κάποιος ξεστομίσει τη λήμμα μαλάκας- αλλά σιωπά ένοχα στη αντισυνταγματική παράδοση της εθνικής κυριαρχίας. 

Δεν θα συνεχίσω γιατί η πορεία των ιδιωτικών καναλιών ήταν μέσα στο βούρκο της προπαγάνδας εντός του οποίου υποχρέωναν από κοινού άπαντα να πνίγουν τον ελληνικό λαό.. Θα πω μόνον τούτο. 

Η πληροφόρηση ως η ψυχή της δικαιοσύνης είναι ένα αγαθό το οποίο όφειλε να ελέγχεται από τον ελληνικό λαό και στη χειρότερη περίπτωση δια των αντιπροσώπων του χώρια που επί του διοικητικού τους συμβουλίου θα έπρεπε να είχε θεσμοθετηθεί η εκ των ων ουκ άνευ αντιπροσώπευση των κορυφαίων δημοσιογραφικών ενώσεων της χώρας. Αλλά τώρα τι ζητάω εγώ.. Χορευτικές πιρουέτες από τον κώλο της μαϊμούς..

Δεν υπάρχουν σχόλια: