Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΔΗΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ

 
ΜΑΛΩΝΟΥΝ οι ηλίθιοι, Ν.Δ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α., για την πατρότητα της μπαρούφας: Νέα Μεταπολίτευση του 2021! Τί θα γιορτάσετε τότε, ρε αχρείοι; Τα 600 χρόνια σκλαβιάς; Τετρακόσια στους Τούρκους και Διακόσια στους Αμερικάνους και τα τσιράκια τους, το Δ’ Γερμανικό Ράιχ; Ουστ, Γερμανοτσολιάδες!

ΠΑΝΕ και τα τρένα! Τα πήρανε Ιταλοί για 45 (ψώρο) εκατομμύρια ευρώ, όσο μια μέτρα Μερτσέντες! Το Ελληνικό δόθηκε όσο ένα κότερο! Μοιράζουν τα ιμάτιά μας τα ξένα αφεντικά. Δίχως να βάλουν κλήρο! Κάτι για προσυνεννόηση; Κάτι για «καρτέλ»; Μπα! Όλοι κοιμούνται!


ΜΟΔΙΑΝΟ στο σφυρί! Ακόμα ένα μνημείο πολιτισμού μπιρ παρά! Το 43,63 % έχει η αποικία και το σκοτώνει όσο – όσο. Άντε και στον Παρθενώνα, παλικάρια! Τί να τα κάνετε τα μάρμαρα και μάλιστα δεινά ακρωτηριασμένα; Όχι μόνο δεν... τρώγονται αλλά και μας βουλιάζουν – που έγραψε πράκτορας – μέγας ποιητής!

Κριστιάνο Ρονάλντο. Μπράβο παλικάρι μου! Προσωποποίηση φιλότιμου και ποδοσφαιρικού μεγαλείου σε ανιαρό, φτωχό Γιούρο. Αν και πήγες στην Γαλλία κουρασμένος και τραυματισμένος σήκωσες κούπα, επιστέγασμα της αξίας σου. Φερνάντο Σάντος; Του βγάζω το καπέλο! Ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της σκοπιμότητας, αν και παιδιόθεν μισώ το αντιποδόσφαιρο....

Μειώνονται οι ώρες διδασκαλίας στα σχολεία! Ε, και; Τί χρειάζεται εγκύκλιος μόρφωση; Είναι μόδα ρακένδυτα (200 ευρώ το σχισμένο τζιν) και ζωγραφισμένα πιθηκάκια, που χαϊδεύουν αυνανιστί τηλέφωνο (500 ευρώ και βάλε)! Αφού τα πληρώνει ο μπαμπάς και η γιαγιά!

Πήγα ν’ ανανεώσω το διαβατήριο και μου πήραν δακτυλικά αποτυπώματα. Με ηλεκτρονική μορφή αλλά και των δυο χεριών τους δείκτες. Να μη χάσει στιγμή ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός, ο ηθικός αυτουργός και δημιουργός κάθε, μα κάθε «τρομοκρατίας». Η γενιά μας και οι παλιότερες παλέψαμε, καταφέραμε να μη βουτάμε τον αντίχειρα στο μελάνι του φασισμού, του μπάτσου, που φακέλωνε! Οι τωρινοί φλώροι δεν έχουν πρόβλημα ν’ ανοίγουν το κινητό με το δακτυλικό αποτύπωμα αποθηκεύουν δακτυλικό αποτύπωμα, αντί για κωδικό. Καταλάβατε τώρα την τεράστια (ταξική) αντίθεση ανάμεσα στον άνθρωπο και στον πίθηκο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: